Follow:
Fashion

Mijn nieuwe items van Misstella zijn binnen!

MisstellaSoms is het tijd om wat nieuwe items toe te voegen aan je garderobe. Zo liep ik al langer met het idee om een bikerjasje te kopen, maar het kwam er steeds maar niet van. Toen Misstella mij benaderde om een paar leuke items uit te zoeken, wist ik dan ook al vrij snel wat ik leuk vond! Kijk je mee naar mijn bestelling?
 
Ik kende het merk Misstella al omdat ik een cameratas van deze webshop heb. Daar ben ik erg tevreden over, dus ik was erg blij dat ik de mogelijkheid kreeg om samen te werken. Vooral het assortiment tassen is ontzettend groot en ik heb echt veel tijd besteed aan het uitzoeken van de perfecte tas. Als je benieuwd bent naar de collectie, moet je zeker even op de pagina met de populaire tassen kijken. En naast tassen verkopen ze ook nog kleding, accessoires, producten voor in huis, laptopsleeves en veel meer. Het was dus wel even goed zoeken naar wat ik wilde bestellen, puur omdat er zoveel aanbod is. Maar het is gelukt, en dit is wat ik uiteindelijk uitkoos!

 
 

Misstella

 

FREE|QUENT bikerjasje – €20,99 in de aanbieding (originele prijs €69,95)
Mijn oog viel al snel op dit stoere jack van het merk FREE|QUENT. Ik dacht al langere tijd aan de aanschaf van een (nep)leren jasje, maar ik had nog geen model gevonden dat ik leuk vond. Het moest namelijk wel een beetje vrouwelijk zijn, want dat past het beste bij mijn stijl. Dit jasje is gemaakt van imitatieleer en heeft prachtige steeksels over het hele model. Er zit verschil in de schiksels en de grootte, dus dat houdt het zeker spannend. Het model zit mooi, buigt lekker mee als je beweegt (bijvoorbeeld op de fiets) en is ideaal voor de herfst en het voorjaar. Ik doe ‘m alleen niet helemaal met de rits dicht omdat het een vrij hoge sluiting heeft. Ik draag ‘m liever open, of deels dicht met een sjaal.

 
 

Misstella
Dat het jasje een beetje glanst vind ik niet zo erg. Het geeft het een mooie afwerking en brengt het wat meer tot leven. Maar het glanst absoluut niet zo als die vreselijke Nickelson-jassen die enkele winters geleden zo hip waren. Bij dit bikerjack van FREE|QUENT is het heel mooi en subtiel.

 
 

Misstella
 
Bruine schoudertas – €29,95
Het volgende product is een mooie bruine schoudertas. Mensen die mij kennen weten dat ik altijd een bruine schoudertas draag, in verschillende modellen en afmetingen. Nu één van mijn oude tassen (Primark) stuk is, werd het de hoogste tijd voor een mooie vervanger! Wat ik zo leuk vind aan deze tas is dat het een perfecte afmeting heeft! Ik gebruik ‘m als ik naar de binnenstad moet om wat boodschappen te doen bijvoorbeeld, omdat er genoeg in past. Het openen gaat via een magneetje, dus je kunt snel bij je spullen komen. Maar de gesp vind ik wel erg mooi op de tas. Dat geeft het net even dat beetje extra, anders zou het wel heel saai worden. Aan de binnenkant zitten twee grote vakken, plus nog een extra vak die met een rits afgesloten kan worden. En er zitten ook genoeg vakjes voor je telefoon, pasjes en andere kleine dingen in.

 
 

Misstella
Deze schoudertas is ook gemaakt van imitatieleer. Ik vind dat niet erg en ik vind ook niet dat je het direct ziet. De buitenkant heeft een soort olie-effect. Hierdoor zit er een mooi kleurverloop in het materiaal waardoor het lijkt alsof je ‘m al jaren gebruikt.  De binnenkant van de flap lijkt op suède, maar ik weet niet of dat echt is, of ook nep. Maar mooi is het zeker. De schouderband is verstelbaar en dat is iets wat ik erg handig vind. Soms hangt de tas net op een gekke plek, dus je kunt ‘m instellen naar wat voor jou het beste werkt.

 
 

Misstella
 
Dunne riempjes met strik – €2,95 per stuk
Hoe schattig zijn deze twee riempjes? Toen ik ze in de webshop van Misstella zag, wist ik gelijk dat dit helemaal bij mij past. Ik ben gek op parels, strikjes en everything girly dus deze riempjes móest ik hebben! Het is gewoon een lang stuk riem, zonder gesp. In plaats daarvan zijn beide uiteinden voorzien van een gouden kapje. Je kunt ze dus om je taille strikken en dat geeft net even een andere look dan een klassieke riem. De riem is gemaakt van imitatieleer en is 142 cm lang. Meet van te voren even of je genoeg ruimte overhoudt om de daadwerkelijke strik te maken.
 
 
Misstella
Er is een speciale techniek om er voor te zorgen dat je mooie, rechtopstaande strikjes krijgt. Ik kende deze al, maar dit bij jezelf omknopen is toch even lastig. Ik knoop de strik op de kop, en draai dan de hele riem om. Zo heb je hetzelfde effect. Echt heel schattig en girly! Dit is ook leuk om een vestje een beetje dicht te houden, of om er voor te zorgen dat verschillende lagen kleding mooier aansluiten.
 
Ik heb de producten nu een tijdje in gebruik en ik ben heel enthousiast. Vooral het bikerjack bevalt erg goed, hoewel die qua warmte straks waarschijnlijk wel te koud wordt. Ook de riempjes en de tas draag ik met veel plezier! En de kwaliteit ziet er prima uit, helemaal voor de leuke prijsjes!

 
 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld door Misstella.nl


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Diolifestyle

  wauw! Wat jurkje is echt heel tof!

  21 november 2015 at 10:36
  • Reply Geanne

   Dank je Dionne! Het jurkje heb ik afgelopen zomer bij Primark gekocht 🙂

   22 november 2015 at 11:54
 • Reply Tineke

  Dat jurkje wat je aan hebt draag ik nu ook ;)!! Hele mooie items.
  Liefs

  21 november 2015 at 11:20
 • Reply Lesley Van de Langkruis

  Super leuk staat je goed!!

  21 november 2015 at 13:27
 • Reply Manon

  Wat een super leuke items!

  21 november 2015 at 16:35
 • Reply Jeapiebel Choosebeautiful

  Wat een leuke items. Ik vind de tas en de riem echt beeldig.

  23 november 2015 at 10:04
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  wat een leuke dingen en wat een leuke prijsjes!

  25 november 2015 at 22:46
 • Geef een reactie