Follow:
Beauty

Nieuwe kwasten: MAC en Clinique

Kwasten, in de beautywereld zijn dit belangrijke attributen die bijdragen aan een mooie look. De meeste meiden beginnen met goedkope kwasten van bijvoorbeeld Hema, H&M of een drogisterij. Dat werkt vaak prima, maar wanneer je serieuzer wordt, is het misschien tijd om verder te kijken en een investering te doen.


Voor mij was het ook tijd om een investering te doen. Ik was toe aan een nieuwe foundationkwast en een poederkwast. Ik wilde natuurlijk niet de volle prijs betalen en daarom ging ik op koopjesjacht voor twee merkkwasten.
Kijk je mee?

MAC foundationkwast 190

MAC staat bekend om de stevige kwasten met zachte haren. Vele beautybloggers gebruiken de kwasten van dit merk en ik wilde er altijd al een van hebben. Het nadeel? De prijs. De prijs van deze foundationkwast is €37 en dat is toch best veel voor een kwast.

Toen ging ik op Ebay zoeken naar diezelfde kwast. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt uit een merk en type kwast, dan kun je dit vaak eenvoudig terugvinden op Ebay. Ik had geluk want er waren een paar biedingen waarin ik kon meedoen.
Via een van deze bieders kocht ik de kwast uiteindelijk voor ongeveer €11 inclusief verzendkosten vanuit Engeland. Dat is nog eens een koopje!

Dit is een close-up van de foundationkwast. Het zat nog in de originele verpakking, was splinternieuw en volgens mij is het gewoon een orgineel product van MAC. De haren zijn ongelofelijk zacht en ik ben heel blij met mijn kwast!

Ik gebruik deze kwast overigens niet dagelijks. Ik heb nog een andere kwast (Sigma F80 Flat Top Kabuki) die ik ook veel gebruik en waar je meer dekking mee krijgt. Deze MAC is dus voor de dagen dat ik minder dekking nodig heb.
Clinique Powder Brush
Ik had altijd een poederkwast van Ici Paris XL waar ik erg tevreden over was. En dat ben ik opzich nog steeds wel, alleen kwamen er na een jaar steeds kleine lijmresten aan de oppervlakte. Tijd voor iets nieuws dus!

Ik had een kortingsbon liggen van Ici Paris XL en besloot er een slimme investering mee te doen. Deze poederkwast van Clinique had ik al in hun webshop gezien en dus ging ik deze in de winkel bekijken. Gelukkig lag er nog een laatste exemplaar en ik was direct enthousiast. Ik mocht in de winkel even aan de haren voelen omdat ik aangaf dat ik 95% zeker was om de kwast sowieso te kopen.

De kwast kost €31,30 bij Ici Paris XL. Heb je een klantenkaart, dan kost het €28,17. Ik geloof dat ik een kortingsbon had van €5 of €7,50 dus heb ik toch nog wat kunnen besparen, ook omdat ik die klantenkaart heb.

De kwast komt in een matte plastic hoes waardoor hij netjes blijft en je hem makkelijk in je tas mee kunt nemen.

De kwast heeft super zachte haren en hebben een fijne lengte. Deze kwast heeft sinds ik ‘m kocht misschien 6 haren losgelaten en verder doet ‘ie het perfect!

Ik vind de vormgeving ook mooi. De doorzichtige stelen zoals alle kwasten van Clinique. Het is eenvoudig, minimalistisch maar meer heeft de kwast ook niet nodig. Ik ben helemaal tevreden!

Wat is jouw favoriete merk voor make-upkwasten?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie