Follow:
Beauty

Nieuwe make-up organizer!

Ik zag op de blog van Tara en Larissa een hele leuke make-up organizer voorbij komen in haar ‘Action shopping haul’. Ik vond het zo leuk dat ik nog diezelfde dag naar de Action ben gefiets om het zelf ook te kopen.

Eigenlijk heb ik het al een weekje in huis, maar ik had nog geen tijd gehad om er foto’s van te maken en er een blog over te schrijven. Daarom dus bij deze.

Het is dus een bakje van plastic met allerlei vakjes waar je je make-up in kunt doen. Ik vind het echt super handig omdat ik zo de make-up die ik veel gebruik, direct kan pakken. De make-up die ik minder vaak gebruik zit allemaal bij elkaar in een mandje, dat is een beetje een zooitje.

En eenmaal opgevuld ziet het er zo uit:

Ik weet niet of ze nog steeds verkrijgbaar zijn bij Action, maar ze zijn echt super handig. Ik zag ze gisteren trouwens ook bij Kruidvat, maar dan in een iets ander model.

 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Marie Korf

  leuke tip! ga ook kijken!

  27 juni 2011 at 10:47
  • Reply Geanne Schutter

   Ik heb ze van de week nog zien liggen in de winkel. Hopelijk zijn ze er nog want het is super handig 🙂

   30 juni 2011 at 17:02
 • Reply pamela

  Deze is leuk he! Heb ik ook gehaald bij de Action! Mijn nagellakjes zitten erin!

  29 augustus 2011 at 22:36
  • Reply Geanne Schutter

   Ik was gisteren nog bij de Action voor mijn favo douchegel (Palmolive met Amandelmelk) en ik zag dat er nog een aantal stonden. Ik had bijna nog een gekocht, want ze zijn inderdaad super handig!

   Heb je wel eens die nagellak organizers gezien die je aan je muur kunt bevestigen? Die lijken mij ook super mooi! Wel een beetje prijzig..

   31 augustus 2011 at 17:51
 • Geef een reactie