Follow:
Lifestyle

Nieuwe Samsung Galaxy S5 + Hoesje van Ebay

Ebay Samsung S5 caseIn het begin van april kocht ik een nieuwe telefoon en daar hoort natuurlijk een leuk nieuw hoesje bij! Ik wist van voorgaande jaren precies wat voor type ik wilde, en welke niet. Die portemonnee-dingen, daar kan ik dus niets mee. En dus begon de zoektocht op Ebay naar een leuk en uniek hoesje en volgens mij ben ik daar wel in geslaagd! Kijk je mee naar mijn nieuwe aankopen van zowel de telefoon als het hoesje?
 
 
Ebay Samsung S5 case 
Tegenwoordig krijg je al enkele maanden voordat je abonnement verloopt een mailtje dat je een nieuwe telefoon kunt uitkiezen. En aangezien ik wel toe was aan een nieuwe smartphone, besloot niet ik te wachten tot mijn abonnement ook daadwerkelijk afgelopen zou zijn (deze zomer pas) en ging ik alvast op zoek naar een nieuw exemplaar.

De keuze was eigenlijk al snel gemaakt, juist omdat er voor mijn specifieke eisen weinig te kiezen viel. Ik wilde per se een Samsung, maar de S6 heeft geen uitbreidbaar geheugen. Dus de S5 en S7 bleven over, waarbij de laatste enorm duur was in aanschaf. Nee, dank u. Dus nu heb ik de goudkleurige S5 Neo, wat inhoud dat het model wat ouder is, maar de software dit jaar helemaal opnieuw opgerold is en daarom kwalitatief heel goed is. Helaas kwam deze telefoon alleen in het goud en zwart, dus ging ik met de gouden smartphone naar huis. Ik had gehoopt op een witte smartphone, maar dit is met een leuk hoesje snel opgelost.

Ik kocht op Ebay gelijk screen protector van gehard glas, zodat je als het goed is geen barsten in je scherm krijgt. Deze kocht ik voor €1,32 bij deze verkoper.

 
 

Ebay Samsung S5 case 
Nog even een leuk detail van de S5. Op de achterkant zitten allemaal kleine putjes. Ik dacht eerst dat dit gewoon bij het uiterlijk hoorde, maar het heeft wel degelijk nut. De achterkant (met deze putjes) voelt door een speciaal laagje namelijk veel stroever aan, waardoor de telefoon veel prettiger in de hand ligt en je ‘m minder snel laat vallen. Helaas is dat effect weg nu ik er een hoesje op heb maar hé, leuk bedacht is het wel!

 
 

Ebay Samsung S5 case 
En dan op naar het leuke hoesje dat ik liefkozend mijn hippie-hoesje noem. Omdat mijn telefoon goud van kleur is, vond ik het zonde om ‘m helemaal in een hoesje te verbergen. En gelukkig hoeft dat niet met dit (voor mij) nieuwe type hoesje die half transparant is. Hoe leuk is dat? Alleen de witte kleur is op het hoesje gedrukt, de rest is doorzichtig. Als je een zwarte telefoon hebt, ziet het er bijvoorbeeld weer heel anders uit!

Zoek eens op Mandala Clear Phone Case voor een overzicht van alle mooie opties!
 
 

Ebay Samsung S5 case
 
Ik koos uiteindelijk voor dit model. Het is een mandala met twee randen onder- en bovenaan. Alleen de uitsparing van mijn camera zit net in het motiefje, maar daar had ik al wel rekening mee gehouden.

 

Ik kocht dit leuke transparante hoesje voor €1,39 bij deze verkoper (zowel voor Samsung als iPhone). Er zijn nog veel meel leuke motieven verkrijgbaar, dus keuze genoeg! Houd er alleen wel rekening mee dat iedere telefoon de camera etc. op een andere plek heeft, en dat je hoesje daarom misschien een uitsparing heeft op een plek waar net je motiefje loopt.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie