Follow:
Beauty

Nieuwe skincare van Yves Rocher

Ik was al enige tijd op zoek naar nieuwe producten voor mijn gezicht. Mijn gebruikelijke Nivea dagcrème werd me te vettig en het was dus tijd voor iets nieuws.

Benieuwd voor welke producten ik heb gekozen? Lees dan snel verder!

Na het afnemen van een interview met de bedrijfsleidster van Yves Rocher Zwolle kreeg ik een paar samples mee van hun producten. Uit het interview bleek al dat de producten van dit bedrijf allemaal plantaardig zijn en niet op dieren zijn getest. Dat vind ik een goede start van een product.

De bedrijfsleidster gaf me wat samples mee voor een onzuivere en vette huid, precies goed. Thuis ging ik het natuurlijk direct proberen en wat me vooral opviel is dat de dagcrème totaal niet vet is en heel snel in de huid trekt. Ik was er dusdanig enthousiast over dat ik via de webwinkel direct een dagcrème en reinigingsgel heb besteld.

Deze producten komen uit een lijn voor een jonge, onzuivere huid. Op deze pagina kun je nog meer producten uit deze lijn bekijken. Bestellen kan online maar ze hebben ook verschillende vestigingen in Nederland.

 

En je krijgt altijd een kadootje als je bij Yves Rocher koopt. Deze keer kreeg ik een agenda (die eerlijk gezegd direct in de prullenbak ging) en een herstellende dag/nachtcrème.

Ik heb de crème even geprobeerd maar ik denk dat het te vettig is voor mijn gezicht. Dit komt volgens mij ook uit de lijn voor de rijpere huid. Ik denk dat ik het als een handcrème ga gebruiken.

Binnenkort volgt een review van alle producten.

 

Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Deb

  Hoezo heb je de bedrijfsleidster geinterviewed? Ik ben benieuwd naar de reviews en ook naar de ingredienten van deze producten.

  8 oktober 2011 at 18:44
  • Reply Geanne Schutter

   @Deb, ik heb even de producten erbij gepakt voor je.
   De ingrediënten van de dag/nachtcrème: Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Propylene Glycol, Zea Mays Starch, Glycerin, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Cocoate, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, PVM/MA Decadiene Crosspolymer, Salicylic Acid, Ceteareth-2 Phophate, Behenoxy Dimethicone, Sodium Hydroxide, Parfum, Limonene, Zinc Gluconate, Xanthan Gum, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Scutellaria Balcalensis Extract, Linalool, Tetrasodium Edta, Butylphenyl Methylpropional, Camellia Sinesis Extract, CI 42090

   De ingrediënten van de reinigingsgel: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, propylene Glycol, urea, sodium cocoamphoacetate, peg-7 glyceryl cocoate, butylene glycol, sodium cocoyl isethionate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, polyethylene, peg-30 glyceryl laurate, xanthan gum, parfum, tetrasodium edta, methylparaben, allonton, sodium hydroxide, hexyl, cinnamal, scutelaria balcalensis extract, methylchloroisothiazolinone, methylsothiazolinone, ci19140, ci42090

   Zo, dat is een hele mond vol. Ik hoop dat ik alles goed gespeld heb want het waren super kleine lettertjes! Ik ben totaal niet bekend met ingrediënten, maar misschien dat jij er wel wat mee kunt!

   10 oktober 2011 at 10:44
 • Reply Deb

  Hoezo heb je de bedrijfsleidster geinterviewed? Ik ben benieuwd naar de reviews en ook naar de ingredienten van deze producten.

  8 oktober 2011 at 18:44
  • Reply Geanne Schutter

   @Deb, ik heb even de producten erbij gepakt voor je.
   De ingrediënten van de dag/nachtcrème: Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Propylene Glycol, Zea Mays Starch, Glycerin, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Cocoate, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, PVM/MA Decadiene Crosspolymer, Salicylic Acid, Ceteareth-2 Phophate, Behenoxy Dimethicone, Sodium Hydroxide, Parfum, Limonene, Zinc Gluconate, Xanthan Gum, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Scutellaria Balcalensis Extract, Linalool, Tetrasodium Edta, Butylphenyl Methylpropional, Camellia Sinesis Extract, CI 42090

   De ingrediënten van de reinigingsgel: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, propylene Glycol, urea, sodium cocoamphoacetate, peg-7 glyceryl cocoate, butylene glycol, sodium cocoyl isethionate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, polyethylene, peg-30 glyceryl laurate, xanthan gum, parfum, tetrasodium edta, methylparaben, allonton, sodium hydroxide, hexyl, cinnamal, scutelaria balcalensis extract, methylchloroisothiazolinone, methylsothiazolinone, ci19140, ci42090

   Zo, dat is een hele mond vol. Ik hoop dat ik alles goed gespeld heb want het waren super kleine lettertjes! Ik ben totaal niet bekend met ingrediënten, maar misschien dat jij er wel wat mee kunt!

   10 oktober 2011 at 10:44
 • Reply Geanne Schutter

  Voor mijn studie journalistiek moest ik een internationaal bedrijf interviewen en ik kwam al snel uit bij Yves Rocher. Was een heel interessant verhaal dat achter de bedrijfsleidster zat.
  Wanneer ik weer thuis ben zal ik even kijken naar de ingrediënten en die voor je posten.

  9 oktober 2011 at 16:46
 • Reply Jeany

  oooh die groene creme heb ik ook gekocht, maar ik ben er een beetje allergisch voor, dus als die jou bevalt moet je het maar even laten weten dan heb ik nog een (bijna) vol potje voor je staan

  11 oktober 2011 at 12:21
 • Reply Jeany

  oooh die groene creme heb ik ook gekocht, maar ik ben er een beetje allergisch voor, dus als die jou bevalt moet je het maar even laten weten dan heb ik nog een (bijna) vol potje voor je staan

  11 oktober 2011 at 12:21
 • Reply Esther

  Vandaag stond ik voor een dichte schutting bij de winkel YR Zwolle…. heb jij toevallig enig idee of ze gewoon aan het verbouwen zijn of helemaal weg uit zwolle????

  19 oktober 2011 at 20:28
  • Reply Geanne Schutter

   Toevallig weet ik dat ze aan het verbouwen zijn. De hele winkel wordt lekker nieuw en fris. Ik geloof dat ze op 4 november weer open gaan, maar het zou ook een dag eerder of later kunnen zijn.
   Ik denk dat als je naar ze belt, ze het je wel kunnen vertellen. Ik ben zelf ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe winkel, helemaal omdat ik nu weet dat al hun producten natuurlijk zijn!

   19 oktober 2011 at 20:31
 • Reply Esther

  Vandaag stond ik voor een dichte schutting bij de winkel YR Zwolle…. heb jij toevallig enig idee of ze gewoon aan het verbouwen zijn of helemaal weg uit zwolle????

  19 oktober 2011 at 20:28
  • Reply Geanne Schutter

   Toevallig weet ik dat ze aan het verbouwen zijn. De hele winkel wordt lekker nieuw en fris. Ik geloof dat ze op 4 november weer open gaan, maar het zou ook een dag eerder of later kunnen zijn.
   Ik denk dat als je naar ze belt, ze het je wel kunnen vertellen. Ik ben zelf ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe winkel, helemaal omdat ik nu weet dat al hun producten natuurlijk zijn!

   19 oktober 2011 at 20:31
 • Geef een reactie