Follow:
Beauty, Nagels

NOTD: Essie Turquoise & Caicos

Een paar weken geleden kon je al lezen dat ik twee nieuwe Essie nagellakjes had gekocht. Ik was er heel enthousiast over maar was ook net begonnen met mijn nagelversterkende kuur van Herome. Toen kon ik ze niet voor jullie swatchen, maar inmiddels is de kuur afgelopen! Ben jij ook benieuwd naar de kleuren?

Een van de kleuren die ik kocht is Turquoise & Caicos. Ik houd niet zo van donkere kleuren nagellak, helemaal niet voor de zomer, dus ik koos een mooie frisse tint.
Ik wist trouwens niet wat Caicos  was dus ik ging even Google-en. Het is een prachtig eiland vlak bij Cuba en Haiti. Geen wonder dat deze naam is gebruikt voor de lak want het water is bijna even blauw. Prachtig!

De echte kleur zit een beetje tussen deze twee foto’s in. Op de bovenste lijkt het meer blauw, op de onderste gaat het meer richting groen. Ik denk dat de onderste er het dichtste bij in de buurt komt qua ‘real life’ kleur.


Zoals je hier kunt zien zijn mijn nagelriemen overigens niet geheel zonder problemen door de kuur gekomen. Ik heb ze de afgelopen week iedere avond ingesmeerd met nagelriem-olie en nu zien ze er al een stuk beter uit.

En op het moment dat ik dit type zit ik op de vierde dag met deze lak op mijn nagels en ik heb nog maar twee hele kleine chips (afgebrokkelde stukjes lak) op mijn rechter duim, de hand waar ik alles mee doe. Ik ben helemaal blij dat ik eindelijk een langere tijd kan doen met nagellak! Ik kan dus zeggen dat de combinatie Essie en Herome’s nagelversterkende kuur goed werkt!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie