Follow:
Beauty, Nagels

NOTD: Golden Apricot

NOTD: Peachy GoldRimmel – 345 Pop Apricot
Essence – Make It Golden
Essence – Studio Nails 24/7 Nail Base
Essence – Quick Dry Topcoat

bcZ9Q2fs0m70cgzHAoZOCwEbBQBuwOaAs_7fVuNmWYQ
p.s. sorry voor de slechte foto’s! Ik had mijn laptop op kantoor laten liggen en kon dus geen blogpost voor jullie maken. Daarom even een snelle NOTD en foto’s vanaf mijn telefoon.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply mysupersweetlife

  Mooi, ik vind dat altijd erg leuk staan, een kleurtje met wat glitters. Wat heb jij trouwens een leuke blog. Volgens mij volg ik je nog niet. Heb je ook bloglovin? Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  22 februari 2013 at 09:15
 • Reply mysupersweetlife

  Mooi, ik vind dat altijd erg leuk staan, een kleurtje met wat glitters. Wat heb jij trouwens een leuke blog. Volgens mij volg ik je nog niet. Heb je ook bloglovin? Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  22 februari 2013 at 09:15
 • Geef een reactie