Follow:
Beauty, Shoplog

On its way from Ebay #2


EBAY
Shoppen op Ebay, ik ben er gek op! Ik doe het regelmatig en heb er altijd veel lol in om de beste deal te scoren en met gratis verzending. Vorige week kocht ik weer een aantal leuke dingen die binnenkort weer in de brievenbus aankomen. Kijk je mee naar mijn online aankopen van Ebay?
 
 
EbayRoze foundationkwast – €1,91
Blauwe foundationkwast – €1,90
Roze blushkwast – €2,36
Geregeld koop ik make-upkwasten via Ebay. Deze dupes van de Real Technique kwasten bevallen erg goed, dus daar heb ik nog een aantal van besteld. Twee foundationkwasten en een blush/bronzerkwast belandden in mijn digitale mandje.
 
 
Ebay4-delige set oogschaduwkwasten – €1,88
Er is een nieuw make-upmerk verkrijgbaar  Ebay, Jessup. Al voor iets meer dan een tientje heb je een complete set, maar omdat ik zulke wisselende reviews las wilde ik starten met een kleinere en goedkopere set. Deze 4 oogschaduwkwasten zien er super zacht uit en ik ben dan ook heel benieuwd hoe ze bevallen. Hier is nog een review van te verwachten.
  
EbayFaux leather key holder – €1,62
Ik heb altijd problemen met het pakken van de juiste sleutels. Alle sleutels van mijn huis (portiek, garagebox en voordeur) hebben allemaal dezelfde vorm en aan een sleutelbos was het best lastig om steeds de juiste sleutel voor de juiste deur te vinden. In dit handige ding zitten aan de bovenkant haakjes waar je je sleutel aan doet, zodat je altijd de juiste pakt door bijv. volgorde of kleine zichtbare verschillen. En je beschadigt je smartphonescherm ook niet als je je sleutelbos in je tasje gooit. Handig!
 
 
EbayMicro USB adapter – €0,76
Op internet zag ik een geweldige tech hack voor een dslr-camera zonder uitklapbaar schermpje. Ik ben nog even aan het testen maar het lijkt alsof dit snoertje de oplossing is! Houd mijn blog in de gaten om te weten hoe dit werkt!
 
 
Ik bestelde ook nog twee dingen bij Mini In The Box. En omdat dat best een beetje op Ebay lijkt, zet ik ze ook in dit artikel. Bij Mini kun je ook met Ideal betalen, de prijs staat in euro’s en heb je geen biedingen. Hierdoor is het wat eenvoudiger in gebruik als je niet vaak online producten bestelt.
 
 

Ebay
Telefoonhoesje voor Samsung Galaxy S4 – €1,99
Ik wilde een nieuw hoesje voor mijn telefoon die vooral kleurrijk moest zijn. Ik kende dit design al langer en heb nu eindelijk een exemplaar besteld. Ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit van het hoesje!
 
 
Ebay
Metallic tijdelijke tattoos – €3,99
Coachella was de broedplaats van deze trend; de metallic tattoos die je gewoon weer af kunt wassen. Met fijne festivals in het vooruitzicht en mijn liefde voor folkfestivals, Ierse symbolen en dromenvangers was deze set tattoos echt te mooi om te laten liggen! Laat de zomer maar beginnen, dan kan ik deze geweldige en hippe tattoos overal plakken!
 
 
Dat zijn al mijn aankopen van Ebay en Mini In The Box. De komende tijd zal alles dus wel langzaam binnenkomen en loop ik als een enthousiast kind iedere dag naar mijn brievenbus!

Q: Koop jij ook wel eens wat op Ebay?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Anna Jirina

  Dat hoesje is zo mooi!

  28 april 2015 at 11:18
 • Reply Manon

  leuke aankopen!

  28 april 2015 at 15:52
 • Reply Mariëlle M.

  Super leuke dingen heb je gekocht, ben benieuwd hoe het je bevalt!

  28 april 2015 at 17:59
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  ik ben heel benieuwd naar die kwasten! die golden tattoos zijn ook leuk, maar die kun je goedkoper bij action halen..

  28 april 2015 at 21:48
  • Reply Geanne

   Ik wist niet dat je die tattoos ook bij Action kon kopen. Bedankt voor de tip!

   29 april 2015 at 11:43
 • Geef een reactie