Follow:
Fashion, Shoplog

On its way from Ebay #4

On its way from Ebay
Als jij ook regelmatig shopt op Ebay, dan ken je vast het probleem. Je komt voor één specifiek product, maar drie uur later ligt je winkelmandje vol leuke en goedkope items. Ik wilde vorige week even een nieuwe kwastenset kopen, maar ik bleef geloof ik iets te lang hangen op Ebay! Kijk je mee naar wat er op dit moment onderweg is naar mij?
 

Alle items zijn direct gelinkt naar de desbetreffende verkoper. Klik dus even op de naam van het product om meer details en kleurkeuzes te zien.

On its way from EbayFan brush – €0,76
Dit type kwast lijkt me erg handig om bijvoorbeeld de concealer onder mijn ogen te setten want daar kan ik met mijn dikke poederkwast niet goed bij. Hopelijk zijn de haren zacht genoeg voor de huid rond mijn ogen.

 


On its way from EbayHaarclip – €0,70
Ik kwam via één verkoper opeens allerlei leuke haaraccessoires tegen. Zo ook deze clip met bloemen er op. Ik deed de blauwe in mijn mandje, omdat ik wel eens iets nieuws wilde proberen. En als ik mijn dikke, zware haar eerst met een elastiek vastzet, denk ik wel dat het goed blijft zitten.

 


On its way from EbayPolkadot haarband – €0,91
Deze superleuke haarband nam ik ook nog mee. Leuk voor tijdens het zonnen of gewoon tijdens een zomerse dag. Er waren heel veel kleuren om uit te kiezen, maar ik ging voor mijn lievelingscombinatie van marineblauw en wit.

 


On its way from EbayZwarte haarstrik – €0,70
En deze strik kwam ik ook nog tegen in het walhalla van haaraccessoires. Een leuke zwarte strik, met elastiek er aan vast. Als je dit met een gewoon lint doet, blijft het namelijk niet zitten. Dat heb ik al eens geprobeerd. Ik denk dat dit een heel speels effect geeft.

 


On its way from EbayKanten boot cuffs – €0,91
Boot Cuffs! In Nederland zijn ze nog niet bekend, maar ik kende ze al uit mijn tijd in Amerika. Ik heb de moed opgegeven om ze zelf te haken, dus ik heb ze maar op Ebay gekocht. Dit paar is van zwart kant. Je draagt het dus over je broek/panty/maillot en het lijkt net of je hele sjieke sokken aan hebt.

 


On its way from EbayGehaakte boot cuffs – €1,98
Nogmaals een setje boot cuffs, maar dan van gehaakte stof. Ook het kanten randje vind ik erg leuk. Ik hoop alleen wel dat ze een beetje rekken want echt smalle kuiten heb ik niet.

 


On its way from Ebay20-delige kwastenset – €3,88
Dan eindelijk de kwastenset waarvoor ik überhaubt naar Ebay ging. Ik had niet een specifieke set voor ogen, dus ik heb gewoon gekeken wat het beste bij mijn wensen paste. Ik zocht namelijk specifiek oogschaduwkwasten, want daar heb ik echt niet genoeg van. Deze 20-delige set heeft genoeg keuze dus ik ben hier heel benieuwd naar!

 


On its way from EbayFaux collar shirt – €4,19
Ook nam ik nog deze ‘faux collar’ mee. Ik had ‘m al op de Primark website gezien, maar niet in de winkel gespot. Daarom leek het me handig om het maar gewoon op Ebay te bestellen. Het is in feite een nepkraag die je onder truien draagt, zodat het lijkt alsof je een complete blouse draagt. Ideaal, want ik heb geen witte blouse, en soms lijkt al die stof onder een trui ook niet zo mooi. Dit is een leuke oplossing en er zijn veel variaties met onder andere kant, een Peter Pan-kraag en met streepjes.

 
 

Koop jij ook wel eens dingen op Ebay?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply momfever

  Wat dat betreft lijkt eBay inderdaad wel een beetje op de Action : )

  Ik kom vaak op de Engelse eBay. Ik vind dat je leuke dingen hebt gekocht. En nu maar afwachten tot ze in je brievenbus vallen. Dat vind ik altijd heerlijk!

  Huisvlijt

  13 oktober 2015 at 11:10
 • Reply lovelowbudget

  Ik ben benieuwd naar de kwastenset. Er zijn ook weer een aantal kwastensets bij mij op de mat gevallen/onderweg. 🙂

  13 oktober 2015 at 15:48
 • Reply sabrina

  Altijd zo leuk ebay! Ik ben benieuwd naar de boit cuffs, geweldig idee. Ook de kwastenset ben ik benieuwd, ik zoek ook nog wat cheap.

  13 oktober 2015 at 23:05
 • Reply Julie Quadflieg

  Ik heb eigenlijk nog nooit wat op eBay gekocht! Die boot cuffs zien er wel erg leuk uit! 🙂

  14 oktober 2015 at 12:56
 • Reply Mandy

  Leuke dingen allemaal! Die kanten bootcuffs vind ik zo tof, ik wist helemaal niet dat dat bestond joh. Leuk! De haarstrik vind ik ook echt geweldig.

  15 maart 2016 at 21:35
 • Geef een reactie