Follow:
Beauty, DIY, Fashion, Shoplog

On Its Way From Ebay #5

Ebay 6Wat is dat toch met Ebay? Soms kijk ik alleen even naar één specifiek product, en eindig ik met allerlei leuke dingen in mijn winkelmandje. De spotgoedkope prijzen helpen in ieder geval niet om mij te weerhouden van een lekkere shop-sessie. In dit artikel laat ik je zien wat er op dit moment onderweg is van Ebay.
 
 
 
Ebay 1

Fake Real Techniques blending brush – €0,91
Ik had nog een kleine poederkwast nodig om highlighter aan te brengen, en te poederen onder mijn ogen. Ik kocht dus twee van deze kleine kwasten die daar hopelijk heel geschikt voor zijn.
 
 
 
 
Ebay 2
Fake Real Techniques angled foundation brush – €1,82
De foundationkwasten die ik in het verleden op Ebay kocht zijn inmiddels een beetje aan vervanging toe. Ik kocht daarom deze goedkope nepper, in de hoop dat deze het een tijdje vol gaat houden. En misschien ga ik op een gegeven moment toch overstappen op een merk zoals Zoeva, maar dan heb ik nu in ieder geval nog wat goedkope kwasten die het nog doen.
 
 
Ebay 4
Twilly scarf voor aan de tas – €0,94
Ik heb nooit geweten dat een sjaaltje aan je tas officieel een ‘Twilly’ heet. En dit zijn speciale sjaaltjes die aan een Hermès tas horen, zo blijkt. Ik heb geen Hermès, maar wil wel graag mijn tas opleuken. Op Youtube staan veel tutorials over hoe je ze precies moet aanbrengen in allerlei leuke patroontjes. Dit is uiteraard een neppe, de originele Hermès Twilly’s kosten €140.
 
 
Ebay 3
Magic Sponge hair tool voor knotjes – €1,00
Ik draag mijn haar eigenlijk altijd in een knot, en daarom leek het mij leuk om eens iets anders te doen met mijn haar. Maar, het moet natuurlijk wel vast zitten, want van mijn losse haar word ik binnen een uur gek. Met dit grappige dingetje kun je je knot op twee manieren opleuken. En aangezien ik helemaal gek ben van strikjes en tuttige dingen, was dit echt iets voor mij.
 
 
Ebay 5
Witte parelkralen (400 stuks) – €0,70
Voor een aantal knutselprojecten heb ik parelkralen nodig, dus deze scoorde ik alvast op Ebay. Ik koos voor de maat van 4 milimeter, en in één verpakking zitten maar liefst 400 kralen! Genoeg dus voor allerlei DIY’s! Deze verkoper verkoopt parelkralen in allerlei kleuren, maar ik koos voor de traditionele witte parels.

 
 

Wat koop jij graag op Ebay?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Mariëlle M.

    Hihi leuke items, ik ben benieuwd hoe het bevalt!

    26 maart 2016 at 09:36
  • Geef een reactie