Follow:
Beauty, Fashion

OOTD & FOTD | Diplomering als journalist

OOTD |FOTDAfgelopen woensdag was het dan eindelijk zover: Ik mocht mijn hbo-diploma/getuigschrift in ontvangst nemen! Ik wist natuurlijk al langer dat ik geslaagd was, maar dit was het echte officiële moment. Tijd dus om een mooie look te maken en deze te delen met jullie. In deze OOTD en FOTD zien jullie mijn look voor deze speciale dag.
 
Ik wist van te voren al ongeveer wat ik met mijn make-up wilde doen. Niets te overdreven, maar wel net iets meer dan wat ik dagelijks draag. Ik zou nu alle specifieke producten kunnen noemen, maar dan ben ik echt wel even bezig. Ik heb namelijk veel verschillende palettes gebruikt voor mijn ogen en iedereen heeft zo zijn favoriete producten. Daarom dat ik even meer inzoom op de kleuren voor deze ooglook.

OOTD |FOTD
Aan de binnenkant heb ik een lichtroze kleur gebruikt om alles wat te highlighten. Daarna heb ik een roze glittershadow gebruikt en deze gemixt met een bruine glittershadow. Ik ben gek op deze combinatie en draag het vaak. Ik heb deze keer ook voor het eerst een zwarte eyeliner gezet met oogschaduw, net boven mijn wimperrand. Normaal vind ik dat altijd te veel gedoe, maar gelukkig pakte het nu goed uit. Op mijn onderste wimperrand gebruikte ik een donkerbruine oogschaduw en wat goud aan de binnenkant. Met twee lagen mascara maakte ik deze look af. De lipstick is Corail Doux van Yves Rocher.


OOTD

En dan voor mijn outfit voor deze dag. Ik droeg een jurk van Hema en een zwarte legging van H&M. Ik draag normaal nooit jurkjes dus dit was voor mij al een hele stap. Ik had ook nog een zwarte blazer mee, maar het was warm genoeg. De schoenen van van de Janet D.-collectie va Van Haren en ik had ook nog een klein tasje mee van Primark met een zilveren ketting.

 

 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Tineke

  Je ziet er zo mooi uit, echt prachtig! Je jurkje is erg leuk!
  Liefs

  12 juli 2014 at 12:47
 • Reply Melissa

  Gefeliciteerd met je diploma 🙂 en wat een mooie look!

  12 juli 2014 at 14:21
 • Reply Annelie

  Gefeliciteerd en wat zag je er mooi uit!

  12 juli 2014 at 22:18
 • Reply Kimberly

  gefeliciteerd!! Je zag er echt prachtig uit! Je ooglook vind ik ook heel erg mooi

  13 juli 2014 at 10:07
 • Reply Natiza

  Oeeeh gefeliciteeeerdd! je look ziet er echt leuk uit!

  13 juli 2014 at 15:06
 • Reply Anne Solveig

  Gefeliciteeerd!

  13 juli 2014 at 17:58
 • Geef een reactie