Follow:
Lifestyle

Opgeruimd staat netjes | Metalen mand van Action!

Metalen mand van ActionWie houdt er niet van Action? Lekker rondneuzen tussen de spullen die allemaal zó leuk zijn, maar die je niet per se nodig hebt. Maar Action heeft deze week een product waar ik maar al te graag voor op de fiets spring om te kopen; deze prachtige metalen mand! Ik zag ‘m eerder al, maar toen had ik al afgerekend en ik wilde niet weer in de rij. En nu heb ik het uiteindelijk toch gekocht en wat ben ik blij met mijn aankoop! Kijk je mee?
 
 
Metalen mand van Action
Nu mijn liefde voor yoga maar blijft groeien, krijg ik ook steeds meer spullen in huis. Daarom wilde ik deze mand gaan gebruiken om mijn yogamatje, yogablokken, yogariem en meditatiekussen in op te bergen. Ik vind het niet erg dat het in het zicht is, maar vind het wel zo netjes staan als alles in een mand zit. De perfecte oplossing dus! Bovenstaand kun je zien hoe ik de mand op dit moment in mijn woonkamer heb staan. Misschien dat dit over een tijdje nog wel weer verandert, maar ik ben er nu erg blij mee! En de grootte is ook heel mooi en past prima in mijn woonkamer en bij mijn interieur.
 
 
Metalen mand van Action
Het metaal heeft een bruine kleur. Hierdoor oogt het een stuk zachter en vriendelijker dan zwart gaas. Aangezien ik veel bruin hout in mijn woning heb, was dit voor mij de perfecte match. Overigens heb ik verder niet heel veel metalen dingen, omdat ik dat al snel kil vind staan. Maar juist door het te combineren met iets kleurrijks of iets zachts, krijgt het een veel warmere uitstraling. Misschien dat ik nu wel meer metalen dingen zoals fotolijsten en bloempotten in mijn woonkamer wil!
 
 
Metalen mand van Action
En met mooie kussens of plaids erin ziet deze metalen mand er ook prachtig uit! Ik ben vast niet de enige die regelmatig ‘s avonds met een dekentje op de bank kruipt, dus dit is een mooie en handige manier om ze op te bergen. Ik vind het gewoon stoer staan, lekker robuust en toch ook heel eenvoudig. Als je een beetje nadenkt over wat je er precies in doet is het niet alleen handig om dingen op te bergen, maar ook om sfeer aan je woning te geven.
 
De metalen mand kost €7,99 en is verkrijgbaar bij Action. Het is alleen de vraag hoe lang ze deze nog op voorraad hebben, want er is een enorme run op! Klik hier voor meer details.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Dagmar Valerie

  Aah deze is zo leuk! Staat prachtig <3

  27 februari 2015 at 11:01
 • Reply Annette Guitoneau

  Echt heel gaaf, ik ga toch even kijken of ik er nog 1 kan scoren 🙂

  27 februari 2015 at 18:25
 • Reply Caroline

  Wow! Wat een beauty, ik ben op slag verliefd! Snel morgen eens bij de Action kijken of er nog eentje op me staat te wachten. 😀

  27 februari 2015 at 19:34
 • Geef een reactie