Follow:
Nagels

Oranje boven!

Jaaaa, het is weer tijd om je oranje kleding uit de kast te halen en even gek te doen. Koninginnedag!

Misschien kennen jullie dit filmpje al maar ik vind hem ontzettend grappig! Een buitenlander die koninginnedag probeert uit te leggen. Juist, dat lukt je niet;)

En om Queensday 2012 af te sluiten nog een foto van mijn nagels. Tijdens onze pre-party kwam er een flesje Essie Meet Me At Sunset op tafel, een mooie oranje nagellak. Wat ik begreep is dat ie in de laatste Glossybox zat, om alle abonnees in de oranje stemming te krijgen.
Toen moest ik natuurlijk wel even mijn nagels lakken. Let niet teveel op de slorigheid, het was al laat 😉 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply teddlicious

    Hahah dat filmpje is echt hilarisch!

    1 mei 2012 at 14:34
  • Geef een reactie