Follow:
Uncategorized

Organic skincare vondsten bij TK Maxx

Organic skincare 1De aankoop van groene en natuurlijke verzorgingsproducten hoeft je niet altijd handen vol geld te kosten. Ik vind het erg leuk om fijne producten te vinden die qua prijs bij mijn budget passen. Want ik wil dan wel organic skincare hebben, ik wil daar alleen geen €30 per potje aan besteden. En daarom deel ik deze tip met jullie, want bij TK Maxx heb ik al aardig wat groene producten in de schappen gespot! Kijk je mee naar mijn aankopen?
 
 
Sukin Moisturizer – €5,99 (oorspronkelijke prijs €10,69)
Ik heb al een andere moisturizer van dit merk en daarom weet ik dat Sukin een fijn merk is waar mijn huid niet geïrriteerd van raakt. Een goede keuze dus om bij TK Maxx te kopen. Soms is het lastig een keuze te maken als je de merken niet kent, maar Sukin is iets waar ik alle vertrouwen in heb. Deze moisturizer bevat maar liefst 125 ml en daarmee is het qua inhoud veel goedkoper dan de dagcrème van Nivea die ik voorheen gebruikte. Omgerekend kostte die €15,84 voor dezelfde hoeveelheid.
Sukin is vegan, 100% cruelty free en 100% uitstoot-neutraal
 
Sukin Detoxifying Facial Scrub – €5,99 (originele prijs €9,60)
Ik kocht ook een scrub voor het gezicht van Sukin. Dit product zit boordevol fijne ingrediënten en de korrel is heel fijn zodat het je huid niet beschadigd. Ook hier zit weer 125 ml in, wat best een goede hoeveelheid is voor een scrub.
Sukin is vegan, 100% cruelty free en 100% uitstoot-neutraal
 
 
Organic skincare 2
 
Organic Surge Hydrating Eye Cream – €9,99 (originele prijs €23,-)
Dit merk kende ik niet, maar de ingrediëntenlijst zag er goed uit. Ik had eerst een andere organic eye cream gepakt, maar daarin zaten allemaal nare ingrediënten. Deze oogcrème komt in een luxe glazen verpakking met pompje, waardoor het ook nog eens hygiënisch in gebruik is. Dit product is 98% natuurlijk en 91% biologisch.
 
So Eco Powder Brush – €5,99 (originele prijs €9,29)
Deze kwasten zijn helemaal verantwoord gemaakt, van de kwast tot de verpakking. Natuurlijke verzorging kan namelijk veel verder gaan dan alleen crèmes en make-up. De kwast is gemaakt van bamboo uit verantwoorde bronnen, het metalen deel is gerecycled en de haren zijn synthetisch en dus vegan. In de review zal ik nog verder in gaan op alle goede dingen rondom deze kwast.
 
Van al deze producten kun je binnenkort nog een review verwachten!
 
Dit zijn alleen nog maar een paar producten die ik bij TK Maxx in Groningen heb gekocht. Ze hadden nog vele andere natuurlijke shampoo’s, conditioners, gezichtsverzorgsproducten, etherische oliën en andere fijne producten. Ik weet dat TK Maxx naast Groningen ook in Eindhoven en Rotterdam zit, dus als je in de buurt bent is het zeker de moeite waard om eens naar binnen te lopen. Ook als je niet specifiek op zoek bent naar organic skincare zul je er vele leuke beautyproducten vinden.
 
 

Waar koop jij het liefste (natuurlijke) verzorgingsproducten?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Hee wat goed! Ik moet echt vaker bij die in Eindhoven binnen lopen!

  28 mei 2016 at 12:25
 • Reply Astrid

  Leuke aankopen hoor. Ik wilde dat ik een tk max in de buurt had!

  29 mei 2016 at 08:46
 • Geef een reactie