Follow:
Persoonlijk

PERSONAL | Ik ga verhuizen naar Groningen!

GRONINGENTwee weken geleden schreef ik nog een update rondom mijn verhuisplannen. Toen ging het allemaal niet zoals ik wilde: geen woning toegewezen gekregen en ook geen vooruitzicht dat dat in de nabije toekomst zou gebeuren. En nu, slechts twee weken later, kan ik trots mededelen dan het me dan toch gelukt is! Ik heb een mooie woningen gevonden in Groningen, in de wijk waar ik graag wilde wonen. In deze update vertel ik je er meer over!
 
In verband met mijn gezondheid zocht ik naar een woning op de eerste etage of begane grond. Ik had vorige week nog met de woningbouwvereniging gebeld om te vragen of er geschikte woningen zouden vrijkomen, maar helaas. Er was niets vrij. Een dag later kreeg ik een brief waarin mij een woning werd aangeboden! Je kunt je voorstellen dat ik ontzettend blij was, en heel nieuwsgierig naar de woning.

Omdat er in de brief en op plattegrond nergens werd vermeld om welke verdieping het ging, besloot ik om nog diezelfde middag naar het nieuwe adres te rijden om uit te zoeken op welke verdieping de woning lag. Vanaf de buitenkant konden we eigenlijk niets zien, maar we gingen er vanuit dat het de laagste woonlaag was. Dat is immers wat ik steeds heb aangegeven bij de woningbouwvereniging.

Op het moment dat wij buiten stonden, kwam er een jonge vrouw uit de portiek. Ik vroeg haar om welke woning het ging en wat bleek; zij is de bewoonster van de woning die mij is toegewezen. Ze was heel vriendelijk en heeft ons zelfs binnengelaten zodat ik even kon kijken of het iets was. Een mooie woning was het zeker, als je nagaat dat de hele wijk na de oorlog gebouwd is en het sowieso niet heel luxe of ruim is. Natuurlijk heb ik direct foto’s gemaakt en aangegeven dat ik een aantal dingen van haar wil overnemen, zoals het laminaat en rolgordijnen.
 
verhuizen
 
Het enige nadeel? De woning blijkt toch op de tweede verdieping te liggen. Ik was een beetje teleurgesteld dat mij een woning was toegewezen die op dat gebied niet aan mijn woonwensen voldeed, maar het is wel een mooi plekje. Ik heb dus besloten om toch voor dit appartement te gaan, helemaal omdat er bijna niet in geklust hoeft te worden en alles heel netjes en wit is. Die drie korte trappen neem ik dus maar voor lief. Ik heb er nu ook nog geen problemen mee en hoop dat ik in de toekomst ook geen problemen krijg door MS.

Ik weet zeker dat ik een mooi thuis ga maken van dit appartement en dat ik er met veel plezier zal wonen. Ik moet alleen nog een tijdje geduld hebben want het wordt waarschijnlijk half oktober voordat ik de sleutel krijg. Gelukkig ga ik in september nog een weekje naar Turkijke en dat breekt het wachten ook. In de tussentijd ga ik in ieder geval druk bezig met meubels kopen (ik heb al een plattegrond met alle maten) en goed nadenken over wat ik wil qua inrichting.
 
In oktober kun je weer een nieuwe update verwachten van mijn nieuwe woning!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Dagmar Valerie

  Wauw ongelooflijk spannend en zo leuk! Van harte gefeliciteerd lieverd, het is je ontzettend gegund!

  21 augustus 2014 at 08:14
 • Reply Tineke

  Wat leuk, gefeliciteerd! Veel plezier met inrichten, dat is zo leuk. Natuurlijk willen we hier graag meer over lezen ,interieur wishlists, inspiratie artikelen en misschien zelfs een soort van home tour als je dit zou willen delen!
  Liefs

  21 augustus 2014 at 08:58
 • Reply Inge | BlogBOUTIQUE

  Wauw, wat top! Van harte gefeliciteerd met dit ongelofelijk goede nieuws. Hopelijk krijg je niet teveel last van je MS, dan is dit helemaal top!

  21 augustus 2014 at 09:25
 • Reply Joyce

  Gefeliciteerd! Wat spannend! Welkom in de mooiste stad van het Noorden 🙂

  21 augustus 2014 at 12:35
 • Reply Manon

  Super gefeliciteerd!!!!

  21 augustus 2014 at 14:39
 • Reply yeahfleur

  Ooooh wat leuk en wat ontzettend spannend!
  Super gefeliciteerd en geniet er van!

  21 augustus 2014 at 14:49
 • Reply Kimberly

  Wat spannend zeg!! Echt super leuk ook 😀 Gefeliciteerd meis!!!

  21 augustus 2014 at 16:20
 • Reply Jennifer

  Oh wat fijn! Ik hoop dat ze ons ook snel iets aanbieden, want het is zo lastig allemaal!

  21 augustus 2014 at 18:27
 • Geef een reactie