Follow:
Persoonlijk

PERSONAL | Ik heb de sleutel van mijn huis!

Verhuizing

De dag is dan eindelijk gekomen: ik heb de sleutels van mijn huis! Het wachten heeft ontzettend lang geduurd, maar we kunnen nu eindelijk beginnen met klussen om het huis helemaal naar mijn zin te maken. Ik kreeg in augustus al te horen dat ik de woning toegewezen had gekregen, maar om dan te moeten wachten tot november was lastig. Gelukkig hebben we in die tussentijd al veel kunnen voorbereiden zoals het verven van meubels die ik al had. We kunnen nu dus helemaal los gaan!

In de komende weken zul je regelmatig een artikel vinden over mijn verhuizing, zoals before- en afterfoto’s en diy’s. En natuurlijk kun je alles ook volgen via social media want ik heb mijn verhuizing een hashtag gegeven! Zoek op #huisjeGeanne en je blijft helemaal op de hoogte!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Wendy (B)

  Proficiat!

  1 november 2014 at 08:09
 • Reply Mirne

  Gefeliciteerd! Ben benieuwd naar je artikelen hierover want zit zelf op hetzelfde punt. 😀

  1 november 2014 at 11:35
 • Reply Manon

  Super gefeliciteerd

  1 november 2014 at 22:36
 • Reply Wendy

  Gefeliciteerd en heel veel plezier en succes klussen.

  2 november 2014 at 00:28
 • Reply Inge

  Gefeliciteeerd! Mooie vloer zeg! Heel veel succes met klussen én het allerleukste: inrichten. Leuke blog heb je, ik volg je nu XO
  http://www.ingewm.nl

  2 november 2014 at 12:26
 • Geef een reactie