Follow:
Lifestyle

(P)INSPIRATION | Graduation Party!

GraduationZoals je misschien al hebt gelezen op Twitter of Instagram, ben ik aan het afstuderen. Ik heb al mijn dossiers ingeleverd en nu is het wachten of ik écht ga afstuderen deze zomer. Maar ik ben vast niet de enige die misschien wel een diploma in ontvangst gaat nemen. Dat moet natuurlijk gevierd worden! In dit artikel laat ik jullie een aantal leuke ideeën zien om zelf ook een party te geven. Kijk je mee?
 

Eten
Graduation
Graduation5
Graduation
Graduation
Graduation
DecoratieGraduation
GraduationRoze Strik Cake Topper
GraduationGraduation Cap Cake Topper

Graduation
Graduation
En natuurlijk mag een Graduation Cap niet ontbreken. Ik had al een cap + tassel gekocht toen mijn jaar als aupair er op zat. We hebben toen met alle aupairs een soort Gradutation Party gevierd omdat we allemaal het jaar hadden afgemaakt. Voor mijn eigen diplomering dit jaar, heb ik alleen een nieuwe tassel via Ebay besteld. Dat is die franje die eraan hangt en waar vaak het jaar van afstuderen op staat. Voor een paar centen koop je de echte op Ebay en ik vind ze gewoon erg leuk en volwassen staan.
 

Graduation

 
 

Alle pins kun je terug vinden via mijn profiel op Pinterest!
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Nyria Kuijer

  Love it <3
  Liefs xxx

  19 juni 2014 at 09:52
 • Reply Manon Boerakker

  Heerlijke inspiratie <3

  19 juni 2014 at 10:15
 • Reply Sharrel

  Hmmm ik wil ook z’n cookie!

  x

  19 juni 2014 at 10:52
 • Reply naomi

  Wat een super leuke inspiratie!

  19 juni 2014 at 14:21
 • Reply Judith

  Zo! Dat beloofd wat voor jouw graduation party! 😀

  24 juni 2014 at 09:16
 • Geef een reactie