Follow:
Beauty, Haar, Reviews

Prachtige lokken met producten van Damn Nice Hair

Damn Nice Hair ReviewKen jij het merk Damn Nice Hair al? Ik had er tot voor kort nog nooit van gehoord, en ik was dan ook erg nieuwsgierig toen er een pakketje werd bezorgd met een paar producten om te testen. De producten van Damn Nice Hair zijn ontworpen door kappers en dat maakt mij direct geïnteresseerd. Ik testte bovenstaande producten en vertel meer over de producten, de verpakking en de resultaten.

 
Regelmatig kom ik door het bloggen met merken in aanraking die ik helemaal nog niet ken. Damn Nice Hair is zo’n merk en na het openen van de doos was ik direct enthousiast. Kijk eens hoe leuk de verpakkingen zijn van deze producten! De vormgeving is minimalistisch, met leuke namen en strakke letters. Ze zien er dus hartstikke leuk uit in je douche of op je kaptafel. Mijn haar is op het moment erg droog en pluizig, dus het kan zeker wat tender, love and care gebruiken. Ik vertel je per product wat het doet en wat ik er van vind.
 
 

Damn Nice Hair Review

Damn Intense Shampoo – €17,50 voor 235 ml

Als eerste testte ik de shampoo uit de Damn Intense-lijn. En die naam verdient het ook, want door het pepermuntextract krijgt je huid direct een oppepper en dat voel je! Vooral in de zomer is deze shampoo erg fijn, omdat het een verkoelend effect heeft. Het valt onder de categorie ‘clarifying shampoo’ waarmee bedoeld wordt dat dit product alle restjes haarlak en stylingsproducten uit je haar haalt. Zo blijft er dus een lekkere frisse bos haar over.

 

Damn Nice Hair Review
Ik vond de shampoo erg prettig in gebruik. Het ruikt lekker fris, het voelt verkoelend aan op je hoofdhuid (door pepermunt en tea tree) en het schuimt ook lekker. Ik heb geen irritaties gekregen door dit product en mijn haar voelde echt schoon aan.

 
 
Damn Nice Hair Review

Damn Stunning Elixer – €20,95 voor 120 ml*

Deze elixer zie ik een beetje als een mix tussen een serum en een leave-in conditioner. Het is een oranje goedje dat zacht aanvoelt, en makkelijk in je haar wordt opgenomen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo vaak een treatment voor mijn haar gebruik, maar eigenlijk kan het wel wat liefde gebruiken.
De Elixer komt in een handige verpakking met een pompje. Dit is handig tijdens het aanbrengen maar druk niet te hard, het vloog letterlijk door mijn kamer toen ik iets te enthousiast het pompje gebruikte.

*Op de website staat alleen een fles van 120 ml, maar volgens mij is het dezelfde inhoud als de shampoo. Mijn flesjes zijn namelijk even groot en hebben allebei een inhoud van 235 ml.

 
 
Damn Nice Hair Review
Wat ik doe, is het product aan de uiteinden van mijn haar aanbrengen, en dus niet te veel aan de bovenkant of bij de haarwortels. Ik ben altijd bang dat dit al snel een vettig resultaat geeft. Als ik mijn haar föhn nadat ik de elixer heb gebruikt, is mijn haar heerlijk zacht en glad. Dit product is zeker iets wat ik nu iedere keer gebruikt. En het ruikt ook nog eens erg lekker!
 
 

Damn Nice Hair Review

Damn Vibrant Paste – €19,85 voor 50 gram

Ik kreeg deze Vibrant Paste met de mededeling dat ik ‘m waarschijnlijk aan iemand met kort haar moest geven. Met lang haar zou ik dit product toch niet nodig hebben? Niets is minder waar en ik gebruik de Paste nu bijna iedere dag. Ik ben vast niet de enige die allemaal korte, pluizige haartjes heeft aan de voorkant, bij mijn gezicht. Het staat alle kanten op, hoeveel haarlak ik ook gebruik. Gelukkig is dit product een uitkomst want mijn fly aways blijven prima op hun plek.

 
 

Damn Nice Hair Review
Wanneer je dit product gebruikt, voel je direct wat het doet. Zodra je een klein beetje uit de verpakking haalt, is het ontzettend kleverig en dik. Ik wrijf het even tussen mijn handen voor een gelijke verdeling, en breng het dan met een lichte hand aan op mijn pluizige haar. Ook voor kort haar is dit denk ik een leuk product, omdat je echt veel structuur en vorm aan je haar kunt geven.

 
 
Damn Nice Hair Review
 

Eigenlijk ben ik best heel tevreden over deze producten. Mijn haar is van nature droog en pluizig, en tot op heden heb ik nog geen enkel product gevonden die dat echt heeft veranderd. En dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren. Maar vooral de elixer en de paste hebben echt zichtbaar resultaat geleverd en mijn haar minder pluizig gemaakt. En de shampoo is gewoon erg fijn en verfrissend.

 
 

Deze producten zijn beschikbaar gesteld voor deze review door WieWatHaar.nl

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie