Follow:
Lifestyle

Prachtige ‘stationary’ om bij weg te zwijmelen

Golden stationaryKantoorartikelen klinkt zo suf, dus daar hebben de Engelsen wat op bedacht. Noem het stationary en er gaat een wereld voor je open! Op internet en in warenhuizen liggen de afdelingen met notebooks, kleurrijke pennen, bakjes en hebbedingetjes er vol mee en dat maakt mij gewoon zo blij! Mijn schrijvers/journalistenhart gaat echt sneller slaan van al dat moois. Maar wist je ook dat er heel stijlvolle producten op de markt zijn om jouw kantoor of werkplek op te leuken? Ik ben fan en deel vandaag mijn eye candy!

 
 
1. Acryl dienblad – Kate Spade
Ik ben vast niet de enige die altijd een hele berg aan papieren op mijn bureau/werkplek heeft liggen. Sommige dingen moet je gewoon vaak pakken, maar daarom hoeft het nog niet overal te liggen. Dit dienblad van goud en acyl is heel stijlvol en houdt heel wat papieren en rommeltjes bij elkaar. En die gouden voorkant; prachtig!
 
2. Foil Planner – Erin Condren
Mijn agenda’s en ik; we kunnen niet zonder elkaar. En ieder jaar ga ik weer op jacht naar de leukste die verkrijgbaar is. Soms is dat best lastig en misschien is het wel leuk om eens iets anders te kopen dan wat standaard bij de Hema en Bruna ligt. Deze foil planner van Erin Condren is online te bestellen en is echt een lust voor het oog. Erin Condren is dé ‘domestic goddess’ van Amerika en vele vrouwen zweren bij haar praktische agenda’s.
 
 
Golden stationary
 
3. Paperclip Hart – H&M
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet zo veel paperclips gebruik, maar deze zou ik echt wel regelmatig pakken als ik ze had! Kijk eens hoe schattig ze zijn, deze hartjes. En ze zijn ook nog eens heel betaalbaar omdat ze van H&M zijn. Leuk om te zien dat modeketens (Topshop heeft ook een leuke collectie) steeds meer stationary gaan verkopen.
 
4. Talk is chic notebook – Kate Spade
Iedere blogger die herkent zich waarschijnlijk in de stapels en stapels notebooks om ideeën in te schrijven als je onderweg bent. Ik heb ook een hele collectie, maar één waarvan de pagina’s gouden randen hebben, die ontbreekt nog. En dat is echt iets wat nog hoog op mijn verlanglijstje staat. Vooral in combinatie met zwart leer geeft het een sjieke uitstraling waar ik absoluut dol op ben.
 
5. Nietmachine – Kate Spade
Op dit moment heb ik niet eens een nietmachine, dus het is de hoogste tijd om daar eens naar te gaan zoeken. Niet dat deze van Kate Spade ($28) in mijn budget past, maar stijlvol is ‘ie zeker! Je hebt weer die combinatie met doorzichtig acryl waardoor het niet zo in your face is, maar wel dat klassieke tintje geeft aan je kantoor of werkplek. Als ik ooit nog eens een kantoor mocht inrichten zonder budget, dan stond deze (en meer prachtige items van Kate Spade) zeker hoog op mijn verlanglijstje!
 
 
Q: Houd jij ook zo van stationary? En heb je daarvoor ook een favoriet merk of kleur?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Mandy de Beer

    Wat een leuke spulletjes! Die nietmachine is echt prachtig, maar inderdaad wel erg duur haha.

    28 februari 2015 at 16:41
  • Geef een reactie