Follow:
Beauty

Reclamefolder App

Reclamefolders.nl
Als beautyliefhebber hoef ik je vast niet te vertellen dat je regelmatig goede deals kunt vinden in de winkels wat betreft cosmetica. In een eerder artikel gaf ik al een aantal tips hoe je het beste kunt besparen op je producten en ik noemde het belang van reclamefolders. Jullie gaven aan dat niet iedereen papieren folders ontvangt. Met de Reclamefolder App is dat geen probleem meer en zie je op je tablet of smartphone wat de leukste koopjes zijn.
 
Ikzelf ontvang nog steeds papieren reclamefolders maar die komen soms pas op de dag dat alle aanbiedingen beginnen. Ik kijk dat graag even van te voren in deze app om te zien of ik goede deals mis. Havaiana’s of All Stars bij Kruidvat bijvoorbeeld, dat wil je echt niet missen. Ook is het zo dat ik een beetje in een tussengebied woon tussen Assen en Groningen. Ik ontvang daardoor van lang niet alle winkels een folder. De aanbiedingen van Etos krijg ik bijvoorbeeld niet, dus die moet ik op een andere plek zoeken. Zo mis ik in ieder geval geen goede deals op het gebied van make-up, want op het moment heb ik een onofficiële no-buy.

De Reclamefolder App is dus niet alleen handig als je helemaal geen folders ontvangt, maar ook als je snel iets wil opzoeken of de aanbiedingen wil bekijken van winkels waar je geen folder van ontvangt.

 
SC20140117-145731
 

Hoe werkt het?

Je download de app gratis in iTunes of de Google Play Store. Wanneer je de app opent, selecteer je in de linker bovenhoek de categorie waarin je wil bladeren. Denk bijvoorbeeld aan warenhuizen, drogisterij maar ook sport of supermarkt. Daarna verschijnt een overzicht van alle landelijke folders die op dit moment geldig zijn.
 
SC20140117-145808
 
Eenmaal in de juiste categorie, kies je de folder die je wil bekijken. Hieronder zie je die van Xenos. Met de pijltjes kun je bladeren maar je kunt ook gewoon met je vinger over het scherm scrollen. Door te dubbelklikken zoom je in en kun je de details goed lezen. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik kan die kleine lettertjes echt niet lezen op een scherm zonder in de zoomen.
 
SC20140117-145838
 
De app van Reclamefolder.nl is helemaal gratis! Een goede reden dus om eens te proberen of dit iets voor jou is.

 
 

Wat is jouw favoriete manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste deals?

 
 
 

Dit artikel is gesponsord door Reclamefolder App.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Sas / iliveformydreams.com

  Leuke app inderdaad, ik gebruik hem ook 🙂

  19 januari 2014 at 08:48
 • Reply Wendy

  Ik heb de App van Spotta. Komt op hetzelfde neer.

  19 januari 2014 at 19:19
 • Geef een reactie