Follow:
Beauty, Haar

Review Barry M Quick Dry nagellak in Pit Stop

Barry m Pit StopAls ik naar mijn collectie nagellak kijk, dan zie ik vooral rode en roze kleurtjes. Dat vind ik nu eenmaal mooi, maar het is ook wel een beetje saai. Daarom kocht ik onlangs een nagellak die me in de winkel waarschijnlijk niet eens zou opvallen, maar die ik eigenlijk wel eens wilde proberen. Deze nagellak van Barry M bleek een goede keuze te zijn! Kijk je mee?

 
Merk: Barry M
Naam: Quick Dry Nail Paint in de kleur Pit Stop
Verkrijgbaarheid: Online bij verschillende webshops
Prijs: €5,45
 
 
Barry m Pit Stop

 

WAT BELOOFT HET

“De Barry M Speedy Nail Paint 6 Pit Stop is een nagellak met een supermooie glanzende, taupe/grijze kleur die supersnel droogt en in een paar minuten tijd zorgt voor een perfecte manicure. De lak heeft een heel fijn kwastje waarmee je deze supersnel en netjes kunt aanbrengen.”
 
 
Barry m Pit Stop

 

WAT VIND IK ER VAN

Pit Stop van Barry M is een nagellak uit de Quick Dry-collectie. Er zijn verschillende leuke kleuren om uit te kiezen, maar ik ging voor deze grijze tint. Ik had al veel andere bloggers met vergelijkbare kleuren nagellak gespot, en ik vond dat ik dat ook maar eens moest proberen.

De nagellak heeft een grijze kleur met een vleugje lila. Hierdoor krijgt het net even een wat warmere kleur. Wel werd me al snel duidelijk dat mij dit alleen mooi staat in de zomer, als mijn handen wat bruiner zijn. Door mijn lichte huid kan deze grijze nagellak een nogal doods effect hebben als mijn huid in de winter extra licht is. Ik heb het dus direct gedoopt als zomerlakje.

De kleur is dusdanig licht dat je sowieso twee lagen moet aanbrengen. Nu doe ik dat eigenlijk met iedere nagellak, maar ik wilde het wel genoemd hebben. Na één laag ziet het er nogal streperig uit, en dat wil je natuurlijk niet. Na twee lagen heb je een goeddekkend product op je nagels.

Omdat deze nagellak van Barry M zo snel droogt, moet je wel snel te werk gaan. De natte lak wordt tijdens het aanbrengen snel stroperig, waardoor je resultaat minder glad is. Dat is eigenlijk wel één van de weinige minpunten aan het product. Het pluspunt is dan natuurlijk wel dat het veel sneller droog is dan gewone nagellak. Je hoeft alleen nog maar een topcoat aan te brengen en je bent klaar!

Quick Dry Pit Stop van Barry M is dus een prima nagellak voor een leuk prijsje. Je moet alleen even snel te werk gaan, maar dan heb je ook een mooi resultaat. Ik ben blij dat ik dit product heb gekocht en heb gekozen voor een kleur die ik normaal niet zou kopen. Ik vind ‘m erg mooi voor de zomer en ik zal deze dan ook nog veel gaan dragen.
 
 
Barry m Pit Stop
 
Voordelen
– Droogt snel
– Dekt goed in twee lagen
– Goede prijs voor een leuk lakje
 
Nadelen
– Je moet heel snel werken voor een mooi resultaat
– De lichte kleur kan wat streperig aanbrengen

 
 

Wat is jouw favoriete kleur nagellak voor de zomer?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Mariëlle M.

    Ik heb hier zelf een roze kleurtje van en die is ook erg mooi!

    23 juli 2015 at 14:16
  • Geef een reactie