Follow:
Beauty, Reviews

REVIEW | Catrice Illuminating Highlighter Pen

Catrice Highlighting PenEven geleden was ik in Groningen bij een Kruidvat waar ze een derde schap voor Catrice hebben. Wow, zoveel keuze! Zo vond ik ook deze Illuminating Highlighter Pen van Catrice. Ik heb deze nog niet in andere winkels zien liggen dus ik ben bang dat deze niet in het (kleinere) assortiment zit wat je in de n’normale’ winkels hebt. In deze review vertel ik je meer over dit product en of jij het ook moet kopen. Lees je mee?

 
Merk: Catrice
Naam: Illuminating Highlighter Pen (roze kleur)
Verkrijgbaarheid: Kruidvat-filialen met een derde Catrice-schap
Prijs: €3,99
 
Catrice Highlighting Pen
 

Wat belooft het?

Catrice Highlighting Pen

Catrice Highlighting Pen
 

Mijn ervaring

Mijn eerste ervaring met dit product is een grappige, en een leerzame. De dag nadat ik dit product gekocht had wilde ik het natuurlijk direct gebruiken. Ik had mijn foundation al aangebracht en deed wat van deze highlighter pen onder mijn oog. Even blenden en klaar. Toch? Nou, ik kan je dus afraden dit onder je ogen te gebruiken want je ziet er uit als een discobal. Ik dacht namelijk dat dit product van het type concealer met glans was, maar dat is niet zo. Het heeft alleen glitters en geen concealer, dus dan weet je dat alvast. Waarschijnlijk heb ik de verpakking gewoon niet goed gelezen. Je kunt dit dus alleen als directe highlight op bijvoorbeeld je wangen en onder de wenkbrauw gebruiken.
Toen ik eenmaal wist hoe ik het product wél moest gebruiken, waren er verder weinig problemen. Ik moest wel heel lang aan de onderkant van de pen draaien om het product omhoog te krijgen en op een gegeven moment dacht ik echt dat de pen gebroken was. Daar moet je dus even geduld voor hebben. Dat probleem blijft tijdens het gebruik, vind ik. Je moet relatief veel aan de onderkant draaien voordat er wat product uit komt.
Het product zelf heeft een prettige substantie en brengt makkelijk aan op de huid. Ik koos voor de highlighter pen met een roze ondertoon, maar je hebt er ook een die meer een gouden kleur heeft. Dat is fijn want een highlighter die niet bij je huid past is natuurlijk zonde. Je hebt niet veel nodig voor een mooi effect. Zolang je het goed blend met je huid of foundation, krijg je een prachtig resultaat. Wel even oppassen dat je niet te veel gebruikt, maar afgezien daarvan ben ik tevreden over dit product. Er zijn een paar dingen waar je dus even op moet letten, maar ik kan deze Illuminating Highlighter Pen jou aanraden.
 
Catrice Highlighting Pen
 
Voordelen
– Budgetvriendelijk
– Keuze uit twee kleuren
– Makkelijk aan te brengen

Nadelen
– Alleen verkrijgbaar bij filialen met een derde schap voor Catrice
– Geeft veel glitter af
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ik vind glitter niet zo heel erg, ik vind hem best wel mooi!

  23 oktober 2014 at 10:50
 • Reply Nyria Kuijer

  Ik denk dat de glitters voor mij iets te veel van het goede zijn. Voor de rest ziet die er prima uit.
  Liefs, xxx

  23 oktober 2014 at 11:38
 • Reply Manon

  Dat ziet er goed uit, maar er zitten wel veel glitters in

  23 oktober 2014 at 18:02
 • Geef een reactie