Follow:
Beauty, Reviews

Review Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen

Catrice inside eye highlighterWil je je ogen groter laten lijken of ze gewoon een frisse uitstraling geven, dan is een huidskleurig oogpotlood de oplossing voor jou. Ik wilde dit zelf ook wel eens testen en zien of dit eenvoudige trucje echt werkt. In deze review test ik de Made to stay inside eye highlighter van Catrice.
 
Merk: Catrice
Naam: Made to stay inside eye highlighter pen in de kleur  In The Mood For Nude
Verkrijgbaarheid: Bij Kruidvat
Prijs: €2,89

 

Wat belooft het

“Voor een mooie, open oogopslag gebruik je de Catrice Inside Eye Highlighter Pen. Met deze pen trek je gemakkelijk een mooi lijntje op het natte randje onder je oog, ook wel de waterlijn genoemd.”
 
 
Catrice inside eye highlighter

 

Wat vind ik er van

Ik zocht al een tijdje naar een fijne eyeliner voor mijn onderste waterlijn (stukje huid tussen je oog en wimpers). Hoewel ik in het verleden ook wel eens een wit potlood heb gebruikt, vind ik dat persoonlijk toch niet zo mooi. Het wordt dan wel een heel harde lijn, en kan zelfs een beetje clownesk lijken. Een huidskleurig potlood is daarom een veel betere optie.

Ik kan dan melden dat ik erg tevreden ben over dit oogpotlood van Catrice. Het product is erg romig, waardoor je het makkelijk aan kunt brengen. Je moet wel even een paar keer over je waterrand heen, maar dat is ook alles. Omdat dit randje huid namelijk nat is, hecht het product niet helemaal in één veeg. Maar ik denk dat dit met meer oogpotloden het geval is.

De pigmentatie is prima en het blijft zeker een uur of vijf zitten. De verpakking is ook prettig, met een potlood dat je omhoog draait. De punt slijpen is dus ook niet echt nodig, maar kan wel door de slijper aan de onderkant van het potlood te gebruiken. Je moet er wel even hard aan trekken, maar de onderkant kan er vanaf gehaald worden.

Al met al denk ik dat iedere beautyliefhebber dit oogpotloood in haar kast moet hebben. Het is een hele makkelijke en effectieve manier om je ogen optisch te vergroten, en een frisse uitstraling te geven. En met zo’n lage prijs is het echt een budget topper!
 
 
Catrice inside eye highlighter
Catrice inside eye highlighter
 
Het enige probleem waar ik tegenaan ben gelopen in de combinatie van dit huidskleurige potlood en een zwarte tightline. Ik draag graag een zwart potlood op mijn bovenste wimperrand maar dat laat af op de huidskleurige op de onderste rand. Deze combinatie is dus niet ideaal, maar dat kan ook aan de mate van lastig power van het zwarte potlood liggen. Het is in ieder geval iets om over na te denken als je twee kleuren op je wimperranden wil gebruiken.
 
 
Catrice inside eye highlighter
 
Voordelen
– Je hoeft niet te slijpen (punt draait omhoog) maar aan het einde zit wel een puntenslijper
– Goede pigmentatie
– Erg goede kwaliteit voor de prijs
– Oogt natuurlijk en past bij iedere ooglook
 
Nadelen
– Je moet dit product bijwerken na een aantal uur
– Slechts één kleur om uit te kiezen
– Werkt niet zo goed met een donkere eyeliner op je bovenste wimperrand

 
 

Gebruik jij ook een apart oogpotlood voor je onderste wimperrand?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Anna Jirina

  Jammer dat hij niet zo lang blijft zitten! Misschien kun je hem gebruiken als highlighter op je wenkbrauwbot :-).

  20 juni 2015 at 09:02
 • Reply Mariëlle M.

  Jammer dat hij niet helemaal perfect is, maar het idee was leuk haha!

  20 juni 2015 at 10:09
 • Reply Manon

  Jammer dat die niet zo lang blijft zitten, ik denk dat ik het dan wel vaker moet bijwerken, heb hooikoorts en bij mij is het vaak waterig bij de ogen

  20 juni 2015 at 18:15
 • Reply Lara

  Ik had eens een wit oogpotlood geprobeerd maar ik vond de lijn ook te hard, misschien dit eens proberen!

  20 juni 2015 at 18:32
 • Geef een reactie