Follow:
Beauty, Reviews

Review | Etos huid, haar en nagel vitamines

Etos Huid Haar NagelWist je dat je bepaalde schoonheidsproblemen van binnenuit kunt oplossen? Dan heb ik het niet alleen over het drinken van voldoende water, maar met bepaalde supplementen kun je bijvoorbeeld ook de conditie van je huid, haar en nagels verbeteren! Daarom testte ik de populaire ‘beauty-pillen’ die je tegenwoordig bij iedere drogist kunt kopen. Ik review Etos Huid, Haar en Nagel, maar je kunt hetzelfde product ook bijvoorbeeld bij Hema of Kruidvat kopen.
 
 
Etos Huid Haar Nagel
 

Wat belooft Etos Huid, Haar en Nagel?

Multivitaminen en -mineralen voor huid haar en nagels bevat een hoge dosering vitamine B2. Deze vitamine is belangrijk voor de aanmaak van rode bloedcellen, en het draagt ook bij aan gezonde haren, nagels en huid. Vitamine B2 speelt een rol bij de aanmaak van collageen, wat de huid elastisch en stevig houdt.

 
 

Etos Huid Haar Nagel

 

Wat vind ik van Etos Huid, haar en nagel?

* Tijdens het typen van dit artikel lees ik opnieuw de verpakking en zie ik opeens dat je eigenlijk 2 tabletten per dag moet nemen. Ik gebruikte tot nu toe steeds maar 1, dus misschien zijn de resultaten over een tijdje nog wel veel beter! *

Natuurlijk heb ik flink de tijd genomen voordat ik daadwerkelijk een oordeel geef over dit supplement. In het begin kon ik namelijk ook nog niet goed zien of het daadwerkelijk iets voor mijn huid, haar en nagels deed.
Gelukkig kan ik nu naar zo’n 1,5 to 2 maanden zeggen dat ik toch echt resultaat ga zien! Mijn haar begint opeens veel meer te glanzen, terwijl het er naar mijn mening altijd dof uitzag. Natuurlijk krijg je niet opeens fantastisch en prachtig haar, maar voor mijn haartype is er echt een enorme vooruitgang geboekt.

Ook mijn superzachte nagels zijn een stuk verbeterd. Nog steeds zijn mijn nagels niet ontzettend sterk (zijn ze ook nooit geweest) maar ze groeien opeens als kool! Dus als je nagel dan scheurt, duurt het in ieder geval minder lang voordat deze weer op de oude lengte is.

Mijn gezicht is nog altijd een dingetje. In 2015 onderging ik een vrij heftige behandeling met Roaccutane (binnenkort meer daarover) en mijn huid is nog steeds wat onzuiver. Ik heb niet het idee dat mijn huid opeens in superconditie is en er geen enkel puistje meer verschijnt. Maar dat verwachtte ik ook niet.

 

Etos Huid Haar Nagel

Etos Huid Haar Nagel

 
Voordelen
– Voordelig en eenvoudig verkrijgbaar bij meerdere winkels
– Mijn haar en nagels zijn daadwerkelijk verbeterd door dit supplement
 
Nadelen
– Is geen miracle worker en het resultaat kan per persoon verschillen
– Het zijn best grote tabletten om door te slikken
 
 

Een potje Etos Huid, Haar en Nagel kost €3,99  en met de dosering van 2 tabletten per dag kun je daar 30 dagen mee doen.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Mariëlle M.

    Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd! Ik slik nu wel vitamine B & E, maar ik denk dat Vitamine E niet zoveel doet eigenlijk!

    10 februari 2016 at 09:59
  • Geef een reactie