Follow:
Beauty, Reviews

REVIEW | Etos Make-up Under Base Primer

IMG_0580Als je veel tijd hebt besteed aan het aanbrengen van je make-up, dan wil je natuurlijk wel dat het de hele dag blijft zitten. Daarom is een primer echt een must om te gebruiken, maar voor welke kies je? Ik heb in het verleden vooral de doorzichtige primers geprobeerd, maar onlangs kocht ik een witte primer van Etos. Benieuwd naar mijn ervaring met dit product, lees dan verder.
 
Merk: Etos
Naam: Make-up Under Base
Verkrijgbaarheid: Bij de filialen van Etos
Prijs: €5,99 voor 25 ml

IMG_0586

Wat belooft het?

IMG_0584
 

Mijn ervaring

Na jarenlang de typische siliconen primers te hebben gebruikt, was ik toe aan wat nieuws. Toen ik deze witte primer, bij gebrek aan een beter woord, zag liggen bij Etos, wilde ik deze natuurlijk graag testen. Het eerste wat mij opviel is dat er op de verpakking geen ingrediënten vermeld staan. Ik vind het altijd fijn om te zien wat er in een product zit, dus dat was wel een beetje jammer.
De primer heb ik nu al een lange tijd in gebruik en ik kan zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. Ik gebruik wel iets meer dan bij een silicone primer, maar dat komt omdat de substantie van de Under Base iets dikker is. Als je het aanbrengt, voelt het wat stroef aan. Dat is dus ook een groot verschil met de traditionele primer die je huid juist heel glad maakt.
Als je het eenmaal hebt aangebracht, droogt het snel en kun je eigenlijk direct je make-up aanbrengen. Ik merk dat mijn make-up echt langer mooi blijft wanneer ik dit product gebruik. Of het echt een heel groot verschil maakt met andere primers wat betreft de werking, dat kan ik eigenlijk niet zeggen. Het werkt net zo goed als de andere primers die ik heb geprobeerd dus dat is eigenlijk heel positief.
Al met al ben ik dus heel blij met dit product en ik denk dat ik het zeker opnieuw zal kopen. De prijs is niet te hoog voor een tube van 25 ml en daarmee is het ook een prima product voor de budget-shoppers.


IMG_0588

 
 

Voordelen
– Voordelig en een grote verpakking
– Kleurloos op de huid
– Je make-up blijft inderdaad langer zitten
– Geeft een stroef laagje in plaats van het gladde bij siliconen primers

 

Nadelen
– Ingrediënten zijn niet vermeld op de verpakking

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Manuela

  Hoi Geanne,

  Ik ben zelf werkzaam in een Etos winkel en het klopt dat de ingrediënten niet vermeld staan op de make-up artikelen. Er hangt als het goed is wel een kaart (bij mij in de winkel aan de zijkant) bij de make-up bak met alle producten en de ingrediënten ervan!

  Groetjes,
  Manuela

  6 oktober 2014 at 14:42
  • Reply Geanne

   Bedankt voor de tip! Ik ga de volgende keer proberen om even een foto van de ingrediëntenlijst te maken zodat ik het bij de review kan toevoegen.

   10 oktober 2014 at 14:23
 • Reply Manon

  Klinkt goed!

  6 oktober 2014 at 17:29
 • Reply Marjoleinee

  Deze primer klinkt zoals de primer van Be make-up (ofzoiets) die te koop is bij Ici – paris XL en deze vind ik erg fijn, alleen heel duur. Dus deze kan ik wel eens proberen 🙂

  8 oktober 2014 at 21:25
 • Geef een reactie