Follow:
Beauty, Reviews

Review: Garnier BB Cream

De BB creams veroveren de markt. Het product komt uit Azië en is daar al bijzonder populair. Het is waarschijnlijk het beste te omschrijven als een product dat tussen een foundation en getinte dagcrème in zit.
In de Glossybox van mei zat deze Garnier BB Cream. Ik was al langer nieuwsgierig naar dit product en dus heb ik hem voor jullie (en mijzelf) getest. Lees je mee wat ik hier van vind?


Dit belooft het:
“Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector:
– Hydrateert 24 uur
– Egaliseert
– Vervaagt lijntjes en inperfecties
– Geeft een stralende teint
– Beschermt tegen UVA/UVB straling met SPF 15″


De ingrediënten:

Zo komt het er uit:

Na het blenden:

Op mijn gezicht:

Mijn oordeel:
Ik ben echt totaal geen fan van dit product. Na lange tijd last te hebben gehad van acne was mijn huid eindelijk weer een beetje opgeknapt, tot ik dit product ging gebruiken. Ik kreeg er enorme break outs van en kon dus helemaal weer van voren af aan beginnen. Erg jammer. Daarnaast vind ik dat de kleur niet goed met mijn eigen huidskleur matcht, en dat terwijl ik toch echt een lichte huid heb. Er zouden veel meer kleuren gemaakt moeten worden.
Daarnaast vind ik de finish niet mooi. Het lijkt erg vettig, ook na een laagje poeder. Dit is eigenlijk de hele dag zo gebleven. Ik had er absoluut meer van verwacht maar vind het flink tegenvallen. Het bleef overigens ook niet lang zitten, terwijl ik wel een primer had gebruikt.  Ik zeg niet dat dit product bij voorbaat slecht is. Misschien werkt het wel voor jouw huidskleur- en type. Misschien dat een droge huid beter geschikt is voor deze BB cream.
De BB cream is ook niet zo dekkend als een gewone foundation. Wil je dus meer dekking dan moet je nog concealer gebruiken.

Het rook overigens wel lekker.

Eindoordeel:

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie