Follow:
Beauty, Reviews

Review Hema Dramatic Lash Builder Mascara

Hema Dramatic Lash BuilderDe laatste tijd heb ik veel reviews voorbij zien komen van een nieuwe mascara van HEMA. Deze waren zo lovend dat ik zelf ook wel eens wilde testen of deze Dramatic Lash Builder Mascara zo goed is als geclaimd wordt. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze mascara, lees dan snel verder.
 
Merk: HEMA
Naam: Dramatic Lash Builder Mascara
Verkrijgbaarheid: Bij filialen van HEMA
Prijs: €6,-
 
 
Hema Dramatic Lash Builder
 

Wat belooft het?

“Dramatic Lash Builder mascara, met speciale borstel voor het opbouwen van dramatische volume.”
 
Dit product wordt ook wel vergeleken met de nieuwe mascara van Benefit, Roller Lash.
 
 
Hema Dramatic Lash Builder
 

Wat vind ik er van?

Na het lezen van zoveel goede reviews, had ik natuurlijk hoge verwachtingen. Helemaal omdat deze goedkope mascara van HEMA werd vergeleken met de dure Roller Lash van Benefit, dan zou het toch echt wel goed moeten zijn?

Eigenlijk kan ik heel kort zijn over dit product. Ik ben namelijk nogal teleurgesteld in de werking van de Dramatic Lash Builder. Allereest klontert het ontzettend tijdens het aanbrengen, waardoor hele stukken wimpers aan elkaar plakken. Wil je dit proberen uit te kammen met het mascaraborsteltje, dan wordt het eigenlijk één grote chaos rond je ogen.
Ook het borsteltje vind ik erg onhandig. Het model loopt heel spits toe, waardoor je makkelijk bij die kleine haartjes in de hoekjes kunt komen. Dat klopt ook, en is best handig. Maar omdat er grote hoeveelheden mascara in het borsteltje achterblijft, knoeit ook dat weer ontzettend.

Daarnaast geeft het beslist niet het dramatische effect dat ik verwachtte. Het ziet er hetzelfde uit als mijn andere mascara’s, die lang niet zo knoeien tijdens het aanbrengen. Ik gebruik ‘m af en toe nog als tweede laag over een andere mascara heen, maar echt ondersteboven ben ik dus beslist niet.
 
 
Hema Dramatic Lash Builder
Hema dramatic lash builder
 

Voordelen
– Heeft een intens zwarte kleur
– Wimpers blijven mooi zacht en flexibel
– Makkelijk verkrijgbaar
 
Nadelen
– Klont erg tijdens het aanbrengen
– Het puntige borsteltje is lastig te sturen
 
 

Wat is jouw favoriete mascara op dit moment?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Mmm jammer van de klonters hoor! Mijn favo budget mascara is die van Essence in de oranje huls!

  30 mei 2015 at 09:43
 • Reply Her Name Is Eva

  Hm, 6 euro vind ik dan alsnog duur voor een mascara die klontert, jammer! Ik gebruik altijd de Pump Up Booster mascara van Miss Sporty, die werkt geweldig 😀

  30 mei 2015 at 10:45
 • Reply Anna Jirina

  Ik vind hem er wel mooi uit zien!

  30 mei 2015 at 16:21
 • Geef een reactie