Follow:
Beauty, Reviews

Review | Hema Guess My Age Facial Oil

Hema facial oilEigenlijk zouden we allemaal een fijn serum in onze skincare moeten gebruiken. Ik doe dat al een tijdje, maar ik wilde wel eens een wat goedkoper product testen. Daarom koos ik voor Hema Facial Oil om eens te kijken of goedkoop misschien wel kan tippen aan mijn duurdere variant van The Body Shop. Lees verder om er achter te komen of dit product het geld waard is.

 


Merk:
 HEMA
Naam: Guess My Age Facial Oil
Verkrijgbaarheid: Bij winkels van HEMA
Prijs: €6,50 voor 30 ml

 
 

Hema facial oil

WAT BELOOFT HEMA FACIAL OIL?

“Gezichtsolie die de huid glad maakt en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. De voedende olie trekt direct in zonder een vet laagje achter te laten. Met een extra dosis vitamine F Forte, die je helpt je gezonde en jeugdige uitstraling te behouden. De gezichtsolie kan voor de dag- of nachtcrème worden aangebracht, maar de gezichtsolie afzonderlijk gebruiken kan ook.”

 
 

Hema facial oil
Hema facial oil

WAT VIND IK VAN HEMA FACIAL OIL?

Met skincare producten van Hema heb ik wisselende ervaringen. Soms zit het tjokvol slechte ingrediënten en een andere keer vind ik het een prima product. Ik was dan ook wel een beetje huiverig om deze Hema facial oil te proberen, helemaal omdat ik had gelezen dat sommige bloggers de geur veel te sterk vonden.

Ik kan gelukkig zeggen dat ik deze facial oil echt heel fijn vind. De verpakking voelt chic aan, met een glazen flesje. Je kunt eenvoudig een paar druppels in je hand laten vallen, meer heb je namelijk echt niet nodig. Je wil namelijk wel je huid voeden, maar niet laten verdrinken in een vette zooi. Dus wees vooral zuinig met de hoeveelheid die je gebruikt.

De olie trekt heel snel in en laat je huid totaal niet vettig achter. Ik gebruik Hema facial oil alleen ‘s avonds, omdat ik dat moment gewoon fijner vindt voor serums op oliebasis, maar je zou het ook ‘s ochtends kunnen gebruiken. Je kunt vervolgens je dag- of nachtcreme aanbrengen, maar je kunt de olie ook zonder iets anders gebruiken. Je merkt namelijk sowieso resultaat en dat is natuurlijk wat telt!
 
 
Hema facial oil
Ook op de ingrediënten heb ik niet veel aan te merken. Zoals je kunt zien zitten er heel veel verzorgende oliën in, en daar houdt mijn huid wel van! Het is niet het meest ‘groene’ product en er zit ook parfum in, maar in dit geval maakt me dat niet zoveel uit. Ik krijg er namelijk geen uitslag van, en ik vind de geur ook helemaal niet overheersend.

Het enige nadeel is dat Hema facial oil maar zes maanden houdbaar is. Aangezien je steeds maar een paar druppels gebruikt, is het best lastig om alles op te maken voor die tijd. Dus dat had wel iets langer gemogen. Maar afgezien van dat is dit echt een heerlijk product dat ook nog eens heel betaalbaar is!

 
 

Hema facial oil 
Voordelen
– Voordelig en makkelijk verkrijgbaar
– Maakt de huid heerlijk zacht en voedt goed
– Niet plakkerig en trekt snel in

Nadelen
– Er zit parfum in, dat is voor sommigen overheersend
– Slechts zes maanden houdbaar

 
 

Wat is jouw favoriete facial oil of serum?

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Manon

  Dat klinkt wel goed. IK ben benieuw hoe een olie reageert op mijn gezicht

  11 mei 2016 at 16:03
 • Reply Mariëlle M.

  Wat jammer van de houdbaarheid, dat is toch altijd zonde! Ik heb nu net een natuurlijke olie gekocht om het eens te proberen, maar wie weet koop ik dan deze!

  11 mei 2016 at 16:23
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  ziet er goed uit, ben er wel benieuwd naar. al vind ik het jammer dat het maar een half jaar goed is..

  12 mei 2016 at 19:10
 • Geef een reactie