Follow:
Beauty, Reviews

Review: HEMA gezichtsserum

Serums zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de beautywereld. Deze producten zijn namelijk een luxe voor je huid, een mooi product met fijne ingrediënten die je huid voeden  en laten stralen. Het heeft een diepere werking dat een gewone crème en bevat vaak kwalitatief betere ingrediënten. Dat is fijn voor je huid maar een stuk minder leuk voor je portemonnee want serums zijn vaak prijzige beautyproducten.
Daarom testte ik het serum van HEMA voor de gevoelige huid. Wil je weten wat ik hier van vind, lees dan snel verder.

Dit belooft het product
“Kalmerend serum met Sepicalm S en Inuline herstelt de gevoelige huid. Sepicalm S remt het reageren van de huid op prikkels van buitenaf die overgevoeligheidsreacties en huidirritaties kunnen veroorzaken. Inuline helpt de huidflora van de huid weer in balans te brengen waardoor de natuurlijke weerstand wordt hersteld. Het serum kan ook preventief gebruikt worden om de kans op huidirritatie te verminderen of als extra hulpmiddel bij het herstellen van de huid onder de dag- of nachtcrème.  Bevat geen parfum en conserveringsmiddelen.”

Inhoud
30 ml

Prijs
€5,25

Dit serum komt in een pompflacon. Hierdoor is het gemakkelijk te verdelen en verspil je niets van het product. De bodem beweegt mee omhoog en daardoor blijft niets in het flesje zitten wanneer het bijna leeg is.  De flacon is van plastic, iets wat mijn persoonlijke voorkeur heeft. Zo is het namelijk beter bestand tegen vallen en dat soort dingen.

De ingrediënten
Voor zover ik kan zien zitten hier geen gekke dingen in. Er zit bijvoorbeeld geen siliconen of alcohol in.

Mijn oordeel
Dit is mijn eerste serum dus ik kan het niet vergelijken met de dure producten van merken zoals Estee Lauder en Kiehl’s. Ik beoordeel het puur op de ervaring met dit product en die is goed.

Pluspunten
– Het is voordelig met een prijs van slechts €5,25
– Het is eenvoudig te verkrijgen bij HEMA
– Ik vind dat het mijn huid lekker zacht maakt en ik merk de volgende ochtend wel resultaat. Een gladde huid en oneffenheden zijn minder.
– Het serum smeert als een crème maar het is totaal niet vettig. Het trekt snel in de huid.
– Je kunt heel lang met de flacon doen door de bodem die meebeweegt.

Minpunten
– Het laat een glinsterig laagje achter. Hierdoor kun je het dus niet onder je dagcrème dragen zoals op de verpakking wordt aangeraden.
– Ik vermoed dat de ingrediënten van dit serum minder goed zijn in vergelijking tot de luxemerken.

Eindoordeel

Gebruik jij een serum? Wat is jouw favoriete product hiervoor?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lin

  Ik vind het best wel goed klinken! Zeker voor die prijs 🙂

  24 september 2012 at 01:36
  • Reply Geanne Schutter

   Voor die prijs is het inderdaad een fijn serum 🙂

   24 september 2012 at 09:05
 • Geef een reactie