Follow:
Beauty, Reviews

Review | HEMA wenkbrauwgel

Review Hema wenkbrauwgelWenkbrauwen, je kunt tegenwoordig bijna niet meer de deur uit zonder iets aan je brows gedaan te hebben. Poeder, wax en gels; er is genoeg om uit te kiezen. Ik kocht dit budgetproduct van HEMA in een transparante kleur en testte het de afgelopen weken om mijn wenkbrauwen in model te houden.
 

Merk: 
HEMA
Naam: Wenkbrauwgel in de transparante kleur
Verkrijgbaarheid: Bij HEMA en in de webshop van HEMA
Prijs: €3,75
 
Review Hema wenkbrauwgel
 

WAT BELOOFT HET?

“Transparante lichtgewicht gel met een borsteltje om de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen in model te brengen en te fixeren.

 • Brengt en houdt de wenkbrauw in model
 • met borstel om wenkbrauwen in model te brengen
 • kleurnummer: 31″

 

MIJN MENING

Dit is mijn eerste ervaring met wenkbrauwgel, en ik ben enthousiast. Nee, ik heb geen wilde haren die alle kanten op springen, maar ik wil het wel graag netjes hebben. Deze gel doet dat heel goed. Wanneer je het aanbrengt voelt het even een beetje nattig aan, maar daarna droog het snel op. Mijn haren blijven de hele dag op hun plek.
Ik heb gekozen voor de transparante kleur omdat ik al een poeder gebruik, namelijk MAC Omega. Ik vond het daarom niet nodig om er nog eens een donkere gel over aan te brengen, maar er zijn wel meerdere kleuren verkrijgbaar bij HEMA. Het nadeel van een doorzichtige tube is dat je uiteindelijk wel gaat zien dat er poeder is vermengd met de gel. Ik brengt dit na mijn poeder aan, waardoor er wat aan het borsteltje blijft zitten. Hierdoor krijgt de tube een beetje een vieze kleur.

 

Review Hema wenkbrauwgel
 
Voordelen
– Goedkoop
– Makkelijk verkrijgbaar
– Houdt je haren goed op hun plek
– Droogt snel op
– Ook verkrijgbaar in bruine kleuren
 
Nadelen
– Als je dit gebruikt na wenkbrauwpoeder, wordt de gel in de tube bruin van kleur

 
 
Q: Hoe doe jij je wenkbrauwen?

 

Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Denise

  Je wenkbrauwen zitten inderdaad prima op hun plek, ideaal!

  15 mei 2014 at 08:08
 • Reply Wendy

  Ik doe eigenlijk niets aan mijn wenkbrauwen, behalve de haartjes die helemaal uit de toon vallen, epileren. Misschien eens proberen zo’n gel. Misschien ben ik dan gelijk verkocht.

  15 mei 2014 at 10:32
 • Reply Danielle Springer

  Ik ben hier wel benieuwd naar. Ik heb eentje met een kleur, maar dan krijgen een paar babyhaartjes ook heel veel kleur als je begrijpt wat ik bedoel. Misschien dat ik deze ga kopen

  15 mei 2014 at 13:21
 • Reply ThinksLike Zanne

  Ziet er mooi uit! Ik gebruik niets voor mijn wenkbrauwen, omdat ik hele lichte wenkbrauwen heb. Maar dit is een goede tip!

  15 mei 2014 at 13:57
 • Reply Ceetje

  Ik heb deze in het lichtbruin. Inderdaad ideaal om mijn wenkbrauwen na aanbrengen van de poeder mee te fixeren.

  15 mei 2014 at 21:55
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  ziet er goed uit, lijkt mij ook wel wat

  15 mei 2014 at 23:06
 • Reply Zina

  Deze heb ik ook en vind ‘m heel fijn! Mijn tube is inderdaad helemaal bruin geworden van de poeder, haha.

  16 mei 2014 at 16:28
 • Geef een reactie