Follow:
Beauty, Reviews

Review: Herstellende dag-en nachtcrème van Yves Rocher

Diegenen die wel vaker bij Yves Rocher kopen zijn op de hoogte van de cadeautjes die je vaak krijgt bij je bestelling.
In een van mijn vorige posts kon je lezen dat ik de ‘Intensief herstellende dag- en nachtcrème  met Omega uit soja olie’  bij mijn bestelling kreeg.

Ben je benieuwd wat ik van dit product vind? Lees dan verder!

 Facts:
Naam:  Riche Crème herstellende balsem dag en nacht
Merk: Yves Rocher
Inhoud:  50ml
Prijs: €33 (nu slechts €19,80!)
Vorm: Tube

Op de achterkant van de tube staat:
“Intensief herstellende verzorging voor uw huis, zowel overdag als ‘s nachts. Deze verzorging voedt en verstevigt uw huid, helpt de huid zich te herstellen en vermindert rimpels. De ultra-romige samenstelling zorgt voor een gladde en zachte huid.”

Wat vind ik er van?
Allereerst is het een product dat ik zelf nooit zou hebben gekocht. Het is geschikt voor een droge en/of rijpere huid. Ikzelf heb een onzuivere/vette huid dus dat is al geen ideale combinatie. In eerste instantie was ik dan ook niet helemaal happy met het proberen van dit product. Ik dacht dat het veel te vet zou zijn voor mijn gezicht en dat ik juist meer puistjes zou krijgen.

Door medicijngebruik kreeg ik enorme uitslag op mijn gezicht, waardoor het eigenlijk veranderde in een maanlandschap. Ik was natuurlijk helemaal in de stress door alle blaasjes op mijn gezicht en wou in eerste instantie ook vooral geen vette balsem erop smeren. De doktersassistente raadde mij dit toch aan en met tegenzin begon ik te smeren. Dit deed ik vooral omdat die wondjes gewoon zo’n pijn deden dat slapen niet meer fijn was.

De balsem is erg romig en vet. Het smeert wel erg fijn op de huid omdat ik het idee heb dat het door de warmte wat dunner wordt. Het ruikt ook nog eens erg lekker!

Ik smeerde het op mijn gezicht voor het slapen gaan en ‘s morgens merkte ik meteen al het verschil. Hoewel de vettigheid wel te zien was op mijn gezicht, was alles wel lekker zacht geworden waardoor het minder pijnlijk werd. Ik heb uiteindelijk zo’n vier dagen de balsem gebruikt. Dit deed ik soms wel drie of vier keer per dag omdat ik echt het idee heb dat het de huid herstelt. Ja, het werd super  vet, maar aangezien ik de deur toch niet uitging was dat even geen issue.

Mijn oordeel:Heb je een droge of rijpe huid en zoek je een crème die je huid voedt? Dan is dit product zeker aan te raden. Heb je een vette en/of onzuivere huid? Blijf dan zo ver mogelijk uit de buurt van dit product. Het is te vet, het gaat enorm glanzen en je krijgt sneller een puistje.

Eindcijfer:    7,5

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie