Follow:
Beauty

Je wenkbrauwen mooi in model met Kiko Eyebrow Sculpt

Kiko Brow SculptIk ben iemand die altijd met mijn wenkbrauwen bezig is. Het is dus ook niet zo gek dat ik steeds weer nieuwe producten test om alles nog mooier te maken. Ik heb al een favoriete poeder (MAC Omega) maar ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw potlood. Toen ik laatst even bij Kiko was, besloot ik dat ook één van hun producten mee te nemen. Ik koos voor de Kiko Eyebrow Sculpt en in deze review lees je wat ik er van vind.
 
Merk: Kiko Milano
Naam: Eyebrow Sculpt Automatic pencil
Verkrijgbaarheid: In de winkels en op de webshop van Kiko
Prijs: €6,90 per stuk

 
 

Kiko Brow Sculpt

 

Wat belooft Kiko Eyebrow Sculpt?

“Automatisch potlood voor mooi gevormde wenkbrauwen met 3 soorten lijntjes afhankelijke van de stand van het potlood:
– met de punt voor een fijne en precieze lijn
– plat voor een zachte en lichte lijn
– schuin voor een meer dekkende en intense lijn

De potloodlijn is opbouwbaar en gelijkmatig. De intrekbare punt in beitelvorm glijdt met gemak en kleurt de wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Met de applicator in de vorm van een borsteltje aan de andere kant van het potlood kunnen de wenkbrauwen met precisie worden geborsteld. Vrij van parabenen en parfum”
 
 
Kiko Brow Sculpt
 

Wat vind ik van Kiko Eyebrow Sculpt?

De Kiko Eyebrow Sculpt is een automatisch potlood, waardoor je de punt niet hoeft te slijpen. Je kunt ‘m gewoon een stukje omhoog draaien en dat is alles! De vorm van het potlood lijkt om een druppel. Zo heb je een brede en smalle kant. Hierdoor kun je zowel dikke als dunne lijnen zetten, net wat jij het liefste doet. En je kunt ook de lange zijkant gebruiken om bredere stukken in te vullen. Ik vind dat wel handig, omdat je zo net even iets preciezer kunt werken.

Als je voor het eerst een potlood gebruikt dat een beetje een waxachtige textuur heeft, dan moet je wel even wennen. Dat had ik ook met dit product. Het brengt namelijk iets stroever aan, en dus vergt het net even iets meer tijd dan een gewoon ouderwets potlood. Het voordeel is dan wel weer dat je dit product helemaal niet hoeft te slijpen. Dat maakt het een stuk makkelijk in gebruik.

Kiko verkoopt zes kleuren van dit potlood. Ik heb gekozen voor de lichtste kleur, nummer 1. Deze wordt ook aanbevolen voor blondines. Gelukkig heeft deze een askleur en is het niet te rood. Dat is namelijk het veelvoorkomende probleem met wenkbrauwpotloden als je blond bent. Deze kleur past prima bij mij hoewel mijn blonde haar een stukje lichter blijft dan de kleur van mijn wenkbrauwen, ook als ik dit product heb gebruikt.

 
 

Kiko Brow Sculpt
kiko eyebrow sculpt
Best een goede match toch? Ik verf overigens wel mijn wenkbrauwen, ze zijn dus niet helemaal zo blond als ze zouden zijn zonder het verven. Maar ik vind deze kleur goed bij me staan en het potlood valt bijna niet op.

 
 
Kiko Brow Sculpt

swatches met een dikke en dunne lijn

 
Voordelen:
– Veel kleuren om uit te kiezen
– De Eyebrow Sculpt is voordelig
– Je kunt zowel dunne als dikke lijnen zetten
– De waxachtige substandtie houdt je wenkbrauw in model
– Je hoeft het potlood niet te slijpen, wat heel handig is

 

Nadelen:
– Kiko is niet verkrijgbaar bij de drogisterij

 

Kiko Eyebrow Sculpt kost €6,90 en is verkrijgbaar in de winkels en op de website van Kiko.

 
 

Welk product gebruik jij het liefste voor je wenkbrauwen?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ik moet zeggen dat je me wel nieuwsgierig gemaakt hebt, ik ga snel eens kijken!

  3 december 2015 at 13:09
 • Reply Manon

  Ziet er mooi uit

  3 december 2015 at 18:07
 • Geef een reactie