Follow:
Haar, Reviews

REVIEW | Kruidvat Argan Shampoo en Conditioner

Kruidvat Argan Shampoo en ConditionerHet vinden van de juiste producten voor je haar kan soms heel lastig zijn. Een tijdje geleden las ik op veel blogs lovende woorden over de shampoo en conditioner met argan olie van Kruidvat. Je begrijpt natuurlijk dat ik heel nieuwsgierig was naar deze combinatie en ik hoopte dat het mijn droge en pluizige haar zou temmen. Wil je weten of dit ook gebeurde, lees dan verder.
 
Merk: Kruidvat
Naam: Moroccan Argan Oil Shampoo en crèmespoeling
Verkrijgbaarheid: Bij filialen van Kruidvat
Prijs: €1,39 voor de shampoo | €1,59 voor de conditioner
 

WAT BELOOFT HET?

De shampooKruidvat Argan Shampoo en Conditioner

 

De conditioner

Kruidvat Argan Shampoo en Conditioner

 

MIJN MENING

Het eerste wat mij opvalt, is de grootte van de fles. Voor een zeer voordelige prijs, krijg je heel veel product. Dat is natuurlijk altijd fijn. Aan de zijkant van de blauwe fles zitten ribbels, zodat je een goede grip hebt op de fles. Dat mag ook wel, want ze zijn best een beetje zwaar.
Laat ik beginnen met de werking van de shampoo. Dit product ruikt heel erg lekker wanneer je het op je hand giet. Bij het aanbrengen heb ik het idee dat ik meer moet gebruiken dan bij een andere shampoo. Het duurt lang voordat het begint te schuimen, en mijn haar wordt er één groot vogelnest van. Alles klit aan elkaar en voelt stug aan. Dat was beslist niet wat ik verwachtte van een shampoo voor droog en pluizig haar. Ik had juist gehoopt dat de shampoo mijn haar al wat zachter zou maken, en de conditioner daarna het werk zou afmaken. De shampoo maakt wel goed schoon hoor, dat is het probleem niet. Ik vind het alleen niet fijn genoeg in gebruik om opnieuw te kopen.

Dan is de conditioner aan de beurt. Ook hier had ik hoge verwachtingen van door de vele positieve reacties die ik heb gelezen. Zoals ik al zei werd mijn haar stug van de shampoo. Als ik de conditioner hierna aanbreng, verwacht ik dat het mijn haar zacht zou maken en goed zou verzorgen. Ik kan heel kort zijn over de werking van deze conditioner: het werkt helemaal niet. Ik heb niet het gevoel dat het ook maar iets doet, zelfs als je geen droog of pluizig haar hebt. Het werkt niet, verzorgt niet en mijn haar is nog net zo stug wanneer ik het uitspoel. Wat een domper van zulke gehypte producten! Ik had echt meer verwacht en ben behoorlijk teleurgesteld. Gelukkig zijn de flessen niet duur en maak ik ze wel gewoon op, maar de conditioner gaat niet meer in mijn haar. Daar moet ik echt wat anders voor gebruiken, want deze van de Moroccan Argan Oil-lijn doet zijn werk totaal niet. Mijn haar past precies in het plaatje waar dit voor ontworpen is (droog en pluizig) maar de producten bieden geen resultaat. Heel erg jammer.
 
Kruidvat Argan Shampoo en Conditioner
 
Voordelen
– Voordelig want je krijgt maar liefst 500 ml per fles
– Makkelijk verkrijgbaar bij alle filialen van Kruidvat
– Goede grip door ribbels aan zijkant
– Beide producten ruiken lekker

Nadelen
– Doet weinig voor mijn pluizige haar
– Conditioner lijkt niet te voeden
– Maakt mijn haar stug en droog
– Ik gebruik meer shampoo dan anders.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Mimes

  Goedkoop is fijn, maar als het dan niets doet sla ik toch over.

  11 september 2014 at 10:25
 • Reply Manon

  Jammer dat het voor jou niks doet.

  11 september 2014 at 11:21
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  wat jammer zeg! ik heb zowel positieve als negatieve reviews gelezen,.. ik laat m maar liggen!

  11 september 2014 at 20:46
 • Reply Michelle

  Klopt. Ik heb ook deze conditionner. Het doet niets voor mijn haar. Heel jammer.

  18 april 2017 at 17:06
 • Geef een reactie