Follow:
Beauty, Reviews

REVIEW | Kruidvat In-shower bodymilk

Kruidvat onder de douche

Het begon een hele tijd geleden met Nivea: De bodylotion die je onder de douche aanbrengt en vervolgens weer afspoelt. Inmiddels heeft Kruidvat ook een eigen variant ontwikkelt en deze heb ik voor jullie getest. Dit was de eerste keer dat ik zo’n product gebruikte, dus als je wil weten wat ik er van vind, lees dan verder.

 

Merk: Kruidvat
Naam: In-shower bodymilk
Verkrijgbaarheid:
In de winkels van Kruidvat
Prijs:
 €2,99

 

Kruidvat onder de douche
 

WAT BELOOFT HET?

“Kruidvat In-Shower Bodymilk bevat toegevoegde hoogwaardige, natuurlijke oliën en bijenwas die zelfs de zeer droge huid beschermen tegen uitdrogen.

Hoe gebruik ik Kruidvat In-Shower Bodymilk?
Nadat je je hebt gewassen met een douchegel breng je de bodymilk aan. Vervolgens spoel je de bodymilk weer af. Na het douchen is het niet meer nodig een andere bodymilk aan te brengen.”

 

Kruidvat onder de douche
 

MIJN MENING

Mijn eerste ervaring met dit type product was niet al te positief. Ik had hoge verwachtingen van deze bodymilk, vooral het feit dat je het onder de douche kunt gebruiken. Laat ik daar dan ook maar beginnen. Hoewel de bodymilk makkelijk over je huid glijdt en goed smeerbaar is, vind ik het nogal een gedoe. Je moet óf de straal water ontwijken tijdens het smeren, óf de douche uitzetten. Die krijg je vervolgens lastig weer aan, omdat je handen glibberig zijn. Het smeren zelf is prima, maar het hele gedoe er om heen vond ik niet zo fijn. Als je de bodymilk weer wil afspoelen, moet je het product van je lichaam wrijven, omdat anders delen blijven zitten. De resten van de bodymilk blijven vervolgens op de vloer van de douche hangen, waardoor deze glad kan worden. Je moet er dus voor zorgen dat je dit product goed van zowel je lichaam als de vloer verwijdert.
Dan over wat dit product uiteindelijk doet voor mijn huid. Ik douche altijd ‘s avonds en met een gewone bodylotion merk ik dat mijn huid de volgende ochtend nog heerlijk zacht is en lekker ruikt. Dit product geeft niet datzelfde resultaat. Ja, mijn huid is iets zachter en beter gevoed dan wanneer ik niets gebruik, maar de volgende ochtend merk ik er niets meer van. Dat vind ik ontzettend jammer, omdat ik dat wel verwacht van een goede bodylotion. Dit effect kan natuurlijk per persoon verschillen, omdat ieders huid anders reageert. Ik ben teleurgesteld in dit product en zal het niet opnieuw kopen.
 
Voordelen
– Sneller dan op de droge huid aanbrengen
– Glijdt makkelijk over de huid en is goed in te smeren
– Je gebruikt minder lotion dan tijdens aanbrengen op de gewone manier
 
Nadelen
– Er blijven deeltjes achter op de vloer van de douche (gevaar voor uitglijden!)
– Voedt mijn huid niet zoals een gewone bodylotion
– Onhandig in gebruik want je moet de straal ontwijken/douche uitzetten
 
 
Q: Wat is jouw favoriete bodylotion?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Danique

  Wat jammer dat het product zo teleurstellend is!

  8 juli 2014 at 11:00
 • Reply Manon

  Jammer dat je hem vind tegenvallen!

  8 juli 2014 at 13:47
 • Reply Melissa

  Ik ben ook niet zo’n voorstander van deze producten! Geef mij maar een bodybutter van TBS 🙂

  8 juli 2014 at 16:40
 • Reply me

  In de winter (want koud) vind ik ze wel handig en ik zet toch altijd tussendoor de douche uit want ik bespaar graag water dus dat is dan weer een probleem minder.

  10 juli 2014 at 22:45
 • Geef een reactie