Follow:
Beauty, Reviews

Review Kruidvat Q10 Dubble Action Oogcrème

Kruidvat Q10 oogcreme“Beginnen met oogcrème, is dat op je 25e al nodig?” Die vraag krijg ik graag, en ik kan trots zeggen dat ik al járen oogcrème gebruik. En ik ben ook al jaren op zoek ben naar de ultieme crème. Daarom kocht ik onlangs de Q10 oogcrème van Kruidvat. Of dit wat is en of het misschien wel mijn nieuwe favoriet is, dat lees je in deze review.
 
Merk: Kruidvat
Naam: Q10 Dubble Action Oogcrème
Verkrijgbaarheid: Bij Kruidvat
Prijs: €2,49 voor 15ml

 
 

Kruidvat Q10 oogcreme
 

Wat belooft het?

“Kruidvat oogcrème Q10 heeft een dubbele anti-rimpelwerking dankzij de unieke combinatie van huideigen co-exzym Q10 en vitamine E. Verzorgt en beschermt de kwetsbare huid rondom de ogen. Vermindert wallen en fijne lijntjes en geeft de huid nieuwe energie voor een frisse uitstraling.”
 

Ingrediënten

Kruidvat Q10 oogcreme
Kruidvat Q10 oogcreme
 

Wat vind ik er van?

Zoals ik al zei, ben ik al lange tijd om zoek naar de ideale oogcrème. Het is belangrijk om, ongeacht je leeftijd, goed te zorgen voor de huid rondom je ogen. Deze is heel delicaat en gevoelig en daarom kun je het beste een aparte oogcrème gebruiken, en niet enkel je dagcrème gebruiken.

De Q10 oogcrème van Kruidvat sprak mij direct aan, toen ik laatst even aan het rondneuzen was in de winkel. Na een tijdje potten te hebben gebruikt, wilde ik weer terug naar een hygiënische tube. Dat is dan ook direct het eerste voordeel van dit product. Omdat je niet met je vinger in een potje hoeft, werk je veel schoner. En je kunt makkelijk in de tube knijpen zodat je niet te veel kracht hoeft te zetten om de crème eruit te krijgen.

Wanneer je de oogcrème aanbrengt, heb je maar een heel klein beetje nodig. De creme is romig en rijk, zonder heel vet te zijn. Een bekend probleem is namelijk dat een oogcrème zo voedend en vet is, dat je mascara halverwege de dag richting je wangen glijdt. Dat doet dit product van Kruidvat beslist niet. Ik gebruik het dan ook met een gerust hart ‘s ochtends en ‘s avonds. De oogcrème van Kruidvat is voedend en geeft de huid onder mijn ogen een gezonde boost. De droge huid wordt gehydrateerd, zonder een vettige laag achter te laten. Daar ben ik dus erg over te spreken! Of het ook echt een anti-rimpelproduct is, kan ik ontkennen noch bevestigen. Gelukkig heb ik nog geen rimpels, dus daar kan ik niets over zeggen.

Het enige nadeel aan dit product is dat er geen spf in zit. Toen ik voor het schrijven van dit artikel op onderzoek uit ging, zag ik dat er bijna geen enkele oogcrème is die dat wel heeft. En dat is eigenlijk heel gek, omdat spf (helemaal rond de ogen) huidveroudering tegengaat. Ik zou het dus wel fijn vinden als mijn oogcrème een spf van 15 of hoger zou hebben, maar blijkbaar is daar weinig aanbod voor. Maar je kunt dit natuurlijk oplossen door eerst je oogcrème aan te brengen, en daarna nog lichtjes wat dagcrème met spf aan te brengen rond je ogen.
 
Met spf was dit zeker een nieuwe favoriet geweest, maar ook zonder de zonbescherming ben ik erg te spreken over dit product van Kruidvat. Het is voordelig, je kunt het makkelijk vinden en voor een prijs van €2,49 kun je volgens mij met een gerust hart zelf dit product proberen.
 
 
Kruidvat Q10 oogcreme
 
Voordelen
– Erg voordelig en makkelijk verkrijgbaar
– Trekt snel in en maakt de huid niet vet
– De tube werkt hygiënisch
– Laat je mascara niet vlekken onder je ogen
– Hydrateert de huid diep

 

Nadelen
– Bevat geen spf
 
 
Q: Gebruik jij (al) een oogcrème? En wat is jouw favoriete product daarvoor?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie