Follow:
Beauty, Reviews

Review L’Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur

L'Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur
Onlangs kocht ik bij Action een product waar ik al lange tijd nieuwsgierig naar was. Dat is de Magic Touch Instant Blur primer van L’Oreal. Maar omdat ik deze in de winkel best duur vond, stelde ik het steeds uit om dit product eens te gaan proberen. Totdat ik het toevallig bij Action zag liggen voor een leuk prijsje en ik het besloot maar eens aan een test te onderwerpen. Mijn mening over deze primer lees je in deze review.

 
L'Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur
Merk: L’Oreal Paris
Naam: Skin Perfection Magic Touch Instant Blur
Verkrijgbaarheid: Bij de drogisterij
Prijs: €14,99 voor een tube van 15ml (ongeveer €3,50 bij Action)

 
 

L'Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur

 

Wat belooft het?

“Deze gladmakende basis werkt als een primer om gericht imperfecties te vervagen en poriën zichtbaar te laten verdwijnen. Breng hem aan na je serum en dagverzorging. De formule is licht en laat de huid ademen. De huid voelt zacht aan en de poriën zijn onzichtbaar. De licht getinte formule versmelt met de natuurlijke kleur van de huid.”

  

Ingrediënten

L'Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur
In dit product zitten siliconen, wat ik al wel verwachtte. Voor mijn huid geeft dat geen problemen, maar sommige vrouwen vermijden dit ingrediënt liever in gezichtsverzorging. Wel opvallend is dat er staat dat er mogelijk sporen van titanium en ijzer in het product kunnen zitten. Dat lijkt me niet echt gezond? Ik heb het even uitgezocht en het blijken veelgebruikte bestandsdelen in cosmetica en voedsel, dus maak je geen zorgen.

 
 

L'Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur

 

Wat vind ik er van?

Deze Skin Perfection Magic Touch Instant Blur doet mij denken aan de Porefessional van Benefit. Door de gele ondertoon blendt het makkelijk met je huid en is het totaal niet zichtbaar, ook als je daarna geen make-up zou aanbrengen. Maar het is aardig vanzelfsprekend dat als je een primer koopt, je daar vervolgens make-up over aanbrengt om op zijn plek te houden. En dat doet dit product dan ook prima! Aan het einde van de dag ziet mijn foundation er nog netjes uit en overdag gaat het niet glimmen. Wat dat betreft doet het dus goed zijn werk!

L’Oreal claimt ook dat het je poriën als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Allereerste is het goed om te weten dat poriën nooit kunnen verdwijnen omdat het nu eenmaal onderdeel is van de opbouw van de huid. En hoewel dit product er wel voor zorgde dat mijn vergrootte poriën iets minder opvallen, is het absoluut niet zo dat je ze na gebruik niet meer ziet. Ik vind dat zelf niet zo’n probleem, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je dit product koopt. Waar je ook rekening mee moet houden is dat dit een primer op basis van siliconen is. Mijn huid heeft daar geen problemen mee, maar het kans soms voor huidirritatie zorgen.

De primer heeft de neiging om een beetje te kruimelen wanneer je het aanbrengt, maar als je het stevig op de huid drukt zul je daar minder snel last van hebben. Het smeert namelijk wel heel makkelijk over de huid, zolang je maar druk op je vingers blijft houden. Maak dus een smeerbeweging en houdt contact tussen je handen en huid.

Ik vind deze Magic Touch Instant Blur een prima primer voor het gezicht maar het is wel een beetje aan de dure kant. Voor €14,99 koop je een tube van 15ml. Opzich doe je best een tijdje met zo’n tube, maar ik vind het toch prijzig voor een product van de drogisterij.

 
 

L'Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur

 

Voordelen
– Geeft een gladde basis voor je make-up
– Zorgt er voor dat je make-up langer blijft zitten
– Door de huidskleur blendt het makkelijk met de huid
– Poriën blijven zichtbaar na aanbrengen (is ook logisch, maar wel een claim die niet waar wordt gemaakt)

 

Nadelen
– Best prijzig voor een product van de drogisterij
– Bevat siliconen waar niet iedereen van houdt/tegen kan
– Qua kleur misschien minder geschikt voor een donkere huid

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie