Follow:
Beauty, Reviews

REVIEW | L’Oreal False Lash Telescopic Mascara

L'Oreal False Lash Telescopic mascaraSoms hoor je gewoon zulke goede verhalen over een beautyproduct dat je die zelf wel moet proberen. Dat is bij mij het geval met deze False Lash Telescopic mascara van L’Oreal. Na alle positieve berichten sloeg ik mijn slag tijdens een 1+1 actie van Kruidvat om het ook eens nog eens voor een zacht prijsje te kopen. Benieuwd naar mijn ervaring met deze mascara, lees dan verder.
 
Merk: L’Oreal
Naam: False Lash Telescopic waterproof mascara
Verkrijgbaarheid: Drogisterijen
Prijs: €16,99
 

L'Oreal False Lash Telescopic mascara

 

WAT BELOOFT HET?

“Breng je wimpers naar een nieuwe dimensie! De unieke formule bevat 1.2mm stretching micro-vezels om je wimpers tot in het oneindige te verlengen. De telescopische borstel volgt exact de vorm van je oogleden en omhult en verlengt iedere wimper in slechts een beweging. Een adembenemend valse wimper-effect: oneindige lengte.”


L'Oreal False Lash Telescopic mascara

 

MIJN MENING

Toen ik dit product kocht, had ik er al veel goeds over gehoord. Mijn verwachtingen waren hoog en die maakt deze mascara helemaal waar. Het is gewoon een prima allround mascara die goed werkt.
De kleur is intenst zwart, iets wat ik altijd belangrijk vind bij een mascara. Het borsteltje heeft haartjes op verschillende lengtes waardoor je goed in de hoekjes kunt komen. Je krijgt dus een egale kleur en je kunt je wimpers er ook goed mee doorkammen tijdens het aanbrengen. Wel vind ik dat het kan gaan klonteren als je meer dan twee laagjes aanbrengt. Het is dus wel aan te raden dat je er nog even met een kam doorheen gaat voordat je de deur uit gaat.
De verpakking vind ik opzich mooi en lekker strak. Het onderste gedeelte vind ik alleen wel een beetje goedkoop ogen. Het plastic is heel licht en het is gewoon niet helemaal wat ik gewend ben van een mascara. Gelukkig heeft de verpakking geen invloed op de werking van deze mascara, want die is gewoon goed.
Als je op zoek bent naar een allround mascara die ook nog eens waterproof is, kan ik je deze echt aanraden. Het is niet zo dat het echt wonders verricht, maar mijn wimpers zijn van nature al lang en gekruld. Voor mij werkt deze dus perfect en ik ga het zeker opnieuw aanschaffen als deze op is.


L'Oreal False Lash Telescopic mascara

Maybelline Color Tattoo Pink GoldZonder mascara
Loreal False lash Telescopic MascaraMet één laag mascaraLoreal False lash Telescopic MascaraMet twee lagen mascara

 

Voordelen
– Geeft zowel lengte als volume
– Het borsteltje is fijn in gebruik
– Blijft de hele dag zitten zonder te vlekken onder je ogen
– Makkelijk te verwijderen, zelfs voor waterproof mascara


Nadelen

– Vrij prijzig voor een drogisterijproduct
– Gevaar voor klonten bij twee lagen of meer
 
 
Q: Wat is jouw favoriete mascara van dit moment?
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Denise

  Ik vind hem echt een prachtig resultaat geven! <3

  29 mei 2014 at 08:08
 • Reply Agneta

  Oeh hij is erg mooi! Leuke review en deze ga ik zeker onthouden.

  29 mei 2014 at 08:37
 • Reply Sara

  Ik gebruik zelf de “gewone” telescopic mascara. Die klontert absoluut niet en ik ben er erg tevreden over.
  Deze mascara geeft jouw wimpers ook een prachtig resultaat.

  29 mei 2014 at 09:36
 • Reply Julie Quadflieg

  Hij ziet er prima uit, geeft een mooi resultaat! 🙂

  29 mei 2014 at 12:50
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  ziet er goed uit deze mascara!

  29 mei 2014 at 18:33
 • Geef een reactie