Follow:
Beauty, Reviews

Review: Maybelline Dream Sun Bronzer + Blush

Maybelline Dream Sun Blush + BronzerEen geschikte bronzer vinden is soms best lastig, voorals als je net zoals ik een lichte huid hebt. Ik testte voor het eerst een bronzer en blush-combi van Maybelline en vertel of dit een product is dat ik de hele zomer wel kan gebruiken. Want één product met twee functies, dat is natuurlijk erg handig tijdens de zomervakantie! Ben je benieuwd naar mijn mening over dit product, lees dan verder.

Merk: Maybelline
Naam: Dream Sun (in NL Terre Indienne) bronzer/blush in Golden Tropics
Verkrijgbaarheid: Bij Big Bazar en de meeste drogisterijen
Prijs: €7,99 bij Big Bazar en €13,49 in de gewone drogisterij

Maybelline Dream Sun Blush + Bronzer

 

Wat vind ik er van?

Dit is de eerste bronzer of blush die ik probeer van Maybelline en ik was dus vooral heel nieuwsgierig naar de kwaliteit. Toen ik dit product voor het eerst gebruikte, zag ik direct dat er precies de goede hoeveelheid pigmentatie in zit. Het geeft namelijk een subtiele gloed, zonder je gezicht overdreven bruin of roze te maken. Ook heb ik, met mijn lichte huid, geen last van een oranje gloed. Dat is voor veel vrouwen altijd het probleem met bronzers, maar deze kleur werkt perfect!

De bronzer en blush zijn allebei mat waardoor je een heel natuurlijk effect creëert. Tot nu toe heb ik dit product eigenlijk altijd samen gebruikt, door met de kwast zowel over het bruine gedeelte als het roze te gaan. De combinatie is erg mooi en ik denk ook niet dat ik de kleuren veel ‘los’ zal gebruiken. Het is namelijk veel te makkelijk om met één veeg van deze Dream Sun direct klaar te zijn! Helemaal in de vakantieperiode is dit handig want zo hoef je maar één product mee te nemen voor beide functies. Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriet voor deze zomer heb gevonden.

Naast de goede pigmentatie en mooie finish wil ik ook nog even kwijt dat deze bronzer en blush echt geweldig ruikt! Ik ken weinig poeders die überhaupt ergens naar ruiken, maar deze geur is heel zomers.

Maybelline Dream Sun Blush + Bronzer

Maybelline Dream Sun Blush + Bronzer

Beide kleuren door elkaar en iets zwaarder aangebracht

Voordelen
– Je hebt één product met twee kleuren
– Makkelijk op vakantie omdat je maar één product mee hoeft te nemen
– Prima kleur voor de lichtere huid
– Matte finish voor een natuurlijke look
– Ruikt erg lekker

Nadelen
Geen kunnen ontdekken

 

Wat is jouw favoriete bronzer of blush deze zomer?
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ik vond de geur een beetje opvallend, maar hij is wel erg mooi. Hij staat heel mooi bij je!

  4 juni 2015 at 17:20
 • Reply Manon

  Ik vind het een mooie bronzer / blush.

  4 juni 2015 at 20:11
 • Reply Esra

  Ziet er goed uit, het resultaat is wel heel mooi! X

  5 juni 2015 at 17:40
 • Geef een reactie