Follow:
Beauty, Reviews

Review | Maybelline Fit Me Concealer

Maybelline Fit Me ConcealerWallen, onzuiverheden of een moedervlek die je liever niet wil zien: we hebben er allemaal wel eens last van. Een goede concealer kan je helpen bij het verdoezelen van imperfecties, bijvoorbeeld deze Fit Me Concealer van Maybelline. Maar werkt dit product wel? Je leest het in deze review van een product waar waarschijnlijk iedereen wel eens over heeft gehoord.

Merk: Maybelline
Naam: Fit Me Concealer
Verkrijgbaarheid: Drogisterijen
Prijs: €8,99

 

Maybelline Fit Me Concealer

 

WAT BELOOFT HET?

“Fit Me concealer is de perfecte aanvulling op Fit Me foundation en powder. Je gebruikt hem om donkere kringen onder je ogen, vlekjes, of kleine onzuiverheden op je huid te verdoezelen. Deze concealer is er maar liefst in 6 tinten, dus jouw tint zit er altijd bij! Bijzonder aan deze Fit Me concealer is dat de formule zo is samengesteld dat de tint zich aanpast aan je huid en daardoor een heel natuurlijk resultaat geeft.”

 

Maybelline Fit Me ConcealerBoven kleur 10 (het laagstse nummer uit de collectie) en onder kleur 15 die dus duidelijk lichter is dan 10. Hoezo logica?

 

MIJN MENING

Wat mij als eerste opvalt is de kleur die ik lange tijd geleden kocht. Met mijn lichte huid kies ik altijd de lichte kleur in nummer en dus ging ik met nummer 10 naar huis. Ik vond ‘m eigenlijk te gelig en te donker maar ik dat dacht dat dat aan mij lag. Ik heb immers zo’n lichte huid dat daar niet altijd een goede match voor is. Ik vond de concealer alleen zo fijn dat ik ‘m helemaal gebruikt heb. Toen ik een paar weken geleden een nieuwe tube wilde kopen, zag ik opeens dat de kleur 15 juist lichter is dan 10. Ik was helemaal in de war. Dus een hoger nummer (in deze lijn is 10 licht en 20 al een stuk donkerder) is opeens toch lichter dan de ander?
Hoe dan ook: ik schrijf deze review over het nummer dat uiteindelijk wel goed aansluit bij mijn huidskleur: nummer 15.
Het product is makkelijk aan te brengen doordat het in een tube met sponsapplicator komt. Voor wallen is dit handig maar met puistjes werkt het iets minder hygiënisch.
Ik merk dat de concealer de hele dag goed blijft zitten en dat mijn puistjes bijna niet zichtbaar zijn. In ieder geval is het een stuk minder duidelijk dan bij andere producten. Wel is het zo dat het product aan het einde van de dag een beetje in fijne lijntjes of velletjes gaat zitten. Hierdoor wordt op een gegeven moment wat je juist wil verbergen, een stukje zichtbaarder. Dat is jammer. Maar dat is eigenlijk ook het enige nadeel dat ik aan deze concealer kan ontdekken. En dus die rare kleurverdeling, waardoor je sneller de verkeerde kleur koopt.
 
 
Fit Me Concealer
 
Voordelen
– Bedekt onzuiverheden de hele dag lang
– Makkelijk in gebruik
– Goede prijs/kwaliteitverhouding
– Eenvoudig verkrijgbaar
 
Nadelen
– De sponsapplicator werkt niet zo hygiënisch
– Het kleurverloop loopt wat vreemd
– Kan in fijne lijntjes en velletjes gaan zitten en hierdoor zichtbaar worden
 
 

Q: Wat is jouw favoriete concealer?

 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Marloes

  Fijne concealer! Ik gebruik heb zelf altijd in de zomer!

  29 april 2014 at 06:18
 • Reply Julie Quadflieg

  Het effect op je gezicht is eigenlijk wel verbluffend! Momenteel gebruik ik een concealer van E.L.F. die me maar 1 euro gekost heeft! 🙂 Maar deze ziet er een mooie opvolger uit!

  29 april 2014 at 13:29
 • Reply Ceetje

  Ik heb er nu een van Collection. Die dekt heel erg goed, maar gaat al vrij snel in de lijntjes zitten. Deze dekt wel echt heel fijn op de foto’s te zien.

  29 april 2014 at 14:47
 • Reply Kimberly

  Ik vind ‘m er eigenlijk heel goed uitzien als ik het zo zie! Ik ga ‘m even onthouden 😀 Mijn favoriet is op dit moment eentje van MAC, maar die is aardig leeg aan het gaan..

  29 april 2014 at 14:51
 • Reply Zusjes van de Mode

  Dat ziet er best wel goed uit op je huid! Jammer dat die toch in de fijne lijntjes gaat zitten. Ik ben nog steeds opzoek naar een concealer die dat niet doet. Ik gebruik nu de Select Moisturecover van MAC, maar ook die gaat helaas in mijn fijne lijntjes zitten..

  29 april 2014 at 23:38
 • Reply Bianca

  Mooi resultaat!

  30 april 2014 at 00:29
 • Geef een reactie