Follow:
Beauty, Reviews

Review | Miss Manga Mascara

Miss Manga mascara reviewIn mijn zoektocht naar de perfecte mascara kocht ik een tijdje geleden de veelbesproken Miss Manga Mascara van L’Oreal. Ik wilde wel eens iets nieuws proberen en met de belofte van ‘mega volume’ was ik al snel om. In deze review lees je meer over deze Miss Manga mascara en wat ik er van vind.
 
 
Merk: L’Oreal Paris
Naam: Miss Manga Waterproof Mascara
Verkrijgbaarheid: Bij verschillende drogisterijen
Prijs: €14,99

 

Miss Manga mascara review

 
 

WAT BELOOFT MISS MANGA MASCARA

“Voor mega grote ogen gebruik je L’Oréal Paris Miss Manga Waterproof Mascara. Deze mascara geeft je wimpers wel 15 keer meer volume en de flexibele 360 graden borstel benadrukt ook je onderste wimpers.”

 

Miss Manga mascara reviewMiss Manga mascara review

 
 

WAT VIND IK VAN MISS MANGA MASCARA?

Ik had vooraf best hoge verwachtingen, helemaal omdat beloofd wordt dat deze mascara tot 15 keer extra volume brengt. Dat is nogal een claim, en die moet je dan ook waar kunnen maken.

Laat ik beginnen met het aanbrengen van de mascara, dat is namelijk echt een ramp! De borstel is super flexibel, waardoor je totaal geen houvast hebt tijdens het aanbrengen. Bij mij zit de mascara echt overal, behalve op mijn wimpers. Als je het tegen je wimpers aanzet, buigt ‘ie namelijk gewoon de andere kant op, waardoor je de haartjes niet goed kunt ‘pakken’. Dit komt door het ‘360 graden effect’ waardoor de borstel alle richtingen op kan buigen. Erg onhandig dus!
Naast dat feit, vind ik het ook een ramp om deze Miss Manga Mascara te verwijderen. Zelfs mijn make-upremover voor waterproof mascara kan hier bijna niet doorheen komen. En ik wil beslist niet moeten schrobben rond mijn ogen.
Dan heb ik het nog niet eens over volume gehad. Deze mascara claimt 15 keer vollere wimpers, en dat zie ik echt niet terug in het resultaat. Ja, er is wel wat volume, maar dat mag je van de meeste mascara’s verwachten. Er is geen enorm verschil met andere producten die ik gebruik. Gelukkig krijg je er niet direct manga-ogen van, dat had me ook verschrikkelijk geleken. Wel heb ik het idee dat het spinnenpoot-effect op de loer lag en moest ik de mascara zorgvuldig aanbrengen om het een beetje in toom te houden.

Ik kan dan ook niet anders concluderen dat deze mascara voor mij een enorme flop is. Niet het volume dat ik verwacht, de borstel is erg onhandig in gebruik en ‘s avonds is de mascara bijna niet van je ogen te krijgen. Ik kan je deze Miss Manga mascara van L’Oreal dan ook niet aanraden.
 
 
Miss Manga mascara review
Miss Manga mascara review

Complete look met oogpotlood en oogschaduw

 Voordelen
– Zeer waterproof
– Intenst zwart
– Makkelijk verkrijgbaar en vaak in de aanbieding

 

Nadelen
– Lastig aan te brengen door de superflexibele borstel
– Lastig te verwijderen
– Komt belofte qua volume niet na

 
 

Wat is jouw favoriete mascara op dit moment?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ik heb hem lange tijd gebruikt en was best tevreden, maar er zijn betere mascara’s!

  9 maart 2016 at 08:54
 • Reply Manon

  De mascara ziet er best goed uit. Ik gebruik nu een hele fijne van NYC die is bijna op en ben nu begonnen met gebruiken van de Maybelline mascara

  9 maart 2016 at 13:36
 • Reply Mariska

  Jammer dat hij je tegenvalt, wel eerlijk!

  20 maart 2016 at 14:31
 • Geef een reactie