Follow:
Beauty, Reviews

REVIEW | MUA Undress Your Skin Highlighter

MUA Undress Your Skin HighlighterHet is al een hele tijd geleden dat de producten van MUA bij verschillende filialen van Kruidvat verkrijgbaar zijn. Toch heb ik pas onlangs voor het eerst een product van dit merk gekocht en dat is deze shimmer highlighter. Ik heb deze highlighter nu al een tijdje in gebruik en in deze review deel ik mijn mening over dit budget-product. 
 
Merk: MUA (Makeup Academy)
Naam: Undress Your Skin Shimmer Highlighter
Verkrijgbaarheid: Online en bij de filialen van Kruidvat met een MUA-schap
Prijs: €6,99

MUA Undress Your Skin Highlighter

WAT BELOOFT HET?

“Undress your Skin Highlighting Powder is a lightweight baked powder designed to provide sheer coverage and a radiant soft-focus effect to transform your complexion with luminescence shimmer. The Undress Your Skin Highlighting Powder perfects any look by creating a natural, healthy glow that is suitable for all skin tones.”
 

MUA Undress Your Skin Highlighter
 

MIJN MENING

Wat mij als eerste opvalt bij deze highlighter is dat de kleur vrij koel is. Als je het vergelijkt met MAC Soft & Gentle (dé highlighter volgens menig beautylover) dan is het duidelijk dat het twee heel andere kleuren zijn. Soft & Gentle heeft een goud/bruine kleur, en deze highlighter van MUA heeft een roze/parelmoere ondertoon. Dit betekent voor mij dat het waarschijnlijk beter bij mijn huidskleur past. Ik ben namelijk bang dat met een gouden ondertoon mijn gezicht te rood/oranje lijkt. De kleur van je highlighter kan namelijk heel bepalend zijn voor je look.
Wat betreft het product, ben ik erg blij met deze Shimmer Highlighter. Ik breng het aan met de Zoeva 105 Luxe Highlight, wat perfect is voor dit product. Het geeft mijn wangen een subtiele kleur, zonder mijn gezicht in een discobal te veranderen. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en ik blend het eigenlijk helemaal niet. Ideaal voor als je niet te veel tijd wil besteden aan je make-up. Op bovenstaande foto heb ik de highlighter wat dikker op mijn huid aangebracht zodat je de kleur beter ziet, maar zoveel zou ik natuurlijk nooit op mijn gezicht doen. Je hebt niet veel nodig voor een mooi resultaat.
Ik gebruik het voornamelijk wanneer ik een matte blush gebruik, om wat meer leven in mijn gezicht te creëren. Toch is het ook goed te gebruiken als jouw blush of bronzer al wel een beetje glanst. Zolang je het aanbrengt in natuurlijk (dag-)licht, weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid gebruikt en niet per ongeluk te veel aanbrengt.
Helaas heb ik toch een minpuntje voor dit product, dat is namelijk de verpakking. Ik had deze highlighter nog maar een paar weken in huis, toen het klepje al afbrak. Ik kan het nog wel dicht doen, maar ik vind het gewoon onhandig dat ik het klepje er voorzichtig af moet halen en niet gewoon open en dicht kan klappen. En omdat de kleur zo koel is, is het waarschijnlijk minder geschikt voor dames met een donkere huid. Daar is het te licht voor en een gouden highlighter is dan meer geschikt.
 
Voordelen
– Budgetvriendelijk
– Geeft een mooie glans aan het gezicht
– Eenvoudig verkrijgbaar online of in de winkel
– Heel geschikt voor de lichte huid
 
Nadelen
– Qua kleur minder geschikt voor donkere huidskleuren
– Verpakking ging snel stuk (kan een toevalstreffer zijn)
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Denise

  Wat een prachtige highlighter!

  16 september 2014 at 07:54
 • Reply Mariëlle M.

  Jammer dat de verpakking zo snel stuk ging, ik denk dat je daarbij gewoon pech had! Ik heb hem inmiddels alweer een hele tijd, erg mooi product!

  16 september 2014 at 11:19
 • Reply Manon

  Hele mooie highlighter

  16 september 2014 at 18:51
 • Reply Wendy

  Echt een mooie highlighter!

  16 september 2014 at 20:00
 • Reply Margot || MySimplySpecial

  Wat een mooie glans!

  16 september 2014 at 20:53
 • Geef een reactie