Follow:
Beauty, Reviews

Review: Mushy Bug Make-up brush Roll

In de Life Lately-post van April kon je al zien dat ik een bestelling had geplaatst op Etsy voor een make-up brush roll. Voor diegenen die dit niet kennen: Het is een soort etui in je kwasten in kunt bewaren, dan wel in vervoeren. Je steekt ze in de vakjes, rolt het op en ze zijn klaar om mee te nemen. Kijk je mee naar mijn aankoop?

Wanneer ik ging logeren of een weekendje naar mijn ouders ging, nam ik altijd mijn kwasten los in mijn toilettas mee. Voor twee kwasten had ik een brush guard maar over het algemeen werden mijn kwasten er niet beter van als ze er zo los tussen zaten. Daarom besloot ik om een brush roll te kopen. Bij sommige kwastensets krijg je de roll er gratis bij, maar ik ben blij met mijn huidige kwasten dus ik vond het niet nodig om een nieuwe set te kopen. Daarom ging ik eens verder neuzen op internet.

Ik heb mijn bestelling geplaatst op Etsy. Etsy is een van oorsprong Amerikaans platform waar je als creatieveling je producten kunt verkopen zoals sieraden, quilts en kleding. Je koopt het in de winkel van die persoon en je betaald met Paypal. Het is op het moment erg populair en Etsy heeft nu zelfs de website al in het Nederlands aangeboden.

Ik plaatste mijn bestelling in de ‘winkel’ van Mushy Bugs en koos een leuke bruin/roze versie van de brush roll met de naam ‘Michael Miller’. Deze bestelde ik op 1 mei, en deze week (een maand later!) kreeg ik het dan eindelijk binnen! De verkoopster had wel aangegeven dat het 1 tot 2 weken kon duren voordat ze het op de post deed en met alle feestdagen van de afgelopen maand heeft het gewoon wat vertraging opgelopen.

Deze brush roll heb ik gekocht voor €11,58 maar het hangt een beetje van de Dollar-koers af. De verzendkosten waren €3,31. Ik vond het een koopje voor een handgemaakt item!


Aan de binnenkant is een label van Mushy Bugs genaaid, een leuk detail!

Bij mijn brush roll is de binnenkant dus bruin en de buitenkant + vakjes bruin met roze. Ik heb gekozen voor een girly motiefje.

Hier zie je de kwasten die ik met me meebreng als ik ga logeren. Er zijn genoeg vakjes voor de gemiddelde beauty-liefhebber en ze hebben verschillende afmetingen voor zowel dikke als dunne kwasten.

Hoe het werkt: Je stopt je kwasten in de vakjes. Als je niet ieder vakje gebruikt is het verstandig om wat ruimte tussen de kwasten te laten zodat het beter rolt. Je vouwt het flapje aan de bovenkant over de kwasten heen zodat ze op hun plek blijven zitten. Daarna rol je de brush roll op en gebruik je de twee linten om het dicht te knopen.


Dit is het resultaat als het opgerold is met de kwasten in de brush roll.
Uiteindelijk is het ongeveer net zo groot als een etui voor pennen en je kunt het dus makkelijk in je tas kwijt. Je kwasten zijn beschermd en je kunt ze met een gerust hart in de tas meenemen.

Mijn oordeel
Pluspunten:
– Er is keuze uit verscheidene leuke motiefjes
– De prijs is zeer schappelijk
– De verzendkosten zijn laag, mede doordat het niet zwaar is en het door de brievenbus past
– Het zit degelijk in elkaar. Naden zitten goed vast, de zomen zijn recht en er zitten geen naaifouten in
– Er is goed nagedacht over de vakjes. De meeste mensen hebben meer dunnen dan dikke kwasten en ik kan er alles goed in kwijt.
– Snelle reactie (lees binnen tien minuten) wanneer ik mailde met de vraag hoe het met mijn bestelling zat.
– Persoonlijk tintje door het handgeschreven kaartje. Je kunt zien dat iemand er veel tijd en energie in heeft gestoken.

Nadelen:
– Het duurde twee weken voordat de verkopen het op de post deed.


Eindoordeel:


Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie