Follow:
Uncategorized

Review: Rimmel Lipstick | In Love With Ginger

IMG_8864In de goodiebag van de fotografieworkshop van Patty zat deze mooie lipstick van Rimmel London. Natuurlijk moest dit getest worden want ik zit weer in een fase waar ik meer lipstick draag. Deze Moisture Renew Lipstick is al een tijdje op de markt dus misschien dat je het al eens in het schap gezien. Maar, is het het waard om te kopen?
 
Merk: Rimmel London
Naam: Moisture Renew Lipstick in In Love With Ginger
Verkrijgbaarheid:In de drogisterijen
Prijs: €10,99
 
IMG_8875 

WAT BELOOFT HET?

“Dankzij de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit. Pure kleurpigmenten zorgen voor frisse, sprankelende kleuren die blijven stralen. Lippen worden intens verzorgd en voelen heerlijk gehydrateerd aan. De ultieme verwennerij voor je lippen. Moisture Renew Lipstick is ook nog verrijkt met vitamine A, C en E en verzorgt de tere huid van je lippen.”
 
In Love With Ginger
 

MIJN MENING

Deze lipstick vond ik een beetje eng, het heeft namelijk zo’n felle kleur! Haha, een goede pigmentatie is dus het eerste dat opviel. Dat maakt het wel een beetje lastig met aanbrengen, omdat je goed moet opletten dat je geen foutje maakt. Het aanbrengen gaat wel erg makkelijk, bijna zoals een lippenbalsem. Dat zal wel te maken hebben met de ‘Moisture’ in de naam van dit product.
Wat me ook opviel is de typische lipstick-geur dat dit product heeft. Niet heel erg aantrekkelijk als je het mij vraagt, maar je merkt het alleen tijdens het aanbrengen. Zodra het eenmaal op je lippen zit, proef je het niet meer. Het doet me altijd een beetje denken aan oude vrouwtjes, hoewel ik niet denk dat Rimmel zich daar op richt.
Toch ben ik erg enthousiast over dit product. Je kunt er zoveel mee en het is een heel veelzijdig product. Je kunt het gebruiken als felle lipstick, maar je kunt het ook blenden met je vinger voor een wat neutralere look. Daarnaast zijn er een aantal heel mooie kleuren om uit te kiezen, ook wat zachte nude en roze tinten.

 

Swatch

IMG_8901
 
 
Voordelen
– Super pigmentatie
– Blijft uren zitten zonder te smudgen
– Droogt je lippen totaal niet uit
– Betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar

Nadelen
– Heeft de typische lipstick-geur
– Je hebt een spiegel nodig om aan te brengen
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Julie Quadflieg

  Goede pigmentatie! Deze kleur zou totaal niet bij me passen, maar het is wel een leuke afwisseling tussen al dat rood en roze! 🙂

  6 mei 2014 at 10:54
 • Reply Nyria Kuijer

  Heel mooi kleurtje!
  Liefs, xxx

  6 mei 2014 at 13:40
 • Reply Kimberly

  Ik vind het een heel gaaf kleurtje 😀

  6 mei 2014 at 14:47
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  wauw wat een gaaf kleurtje!

  9 mei 2014 at 17:59
 • Geef een reactie