Follow:
Beauty, Nagels

Seche Vite, de topcoat waar iedereen het over heeft

Seche Vite top coatAls je eenmaal netjes je manicure hebt aangebracht, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft zitten. Waarschijnlijk weet je wel dat je daarvoor een base- en topcoat kunt gebruiken. Ik testte de Seche Vite Dry Fast Top Coat om eens te zien of het de hype waard is. Alle beautybloggers- en liefhebbers hebben het over dit product en ik doe vrolijk mee! Ben je benieuwd naar deze topcoat, lees dan verder.
 
Merk: Seche Vite
Naam: Dry Fast Top Coat
Verkrijgbaarheid: Online bij o.a. The Makeup Spot
Prijs: €7,95
 
 
Seche Vite top coat

 

Wat belooft Seche Vite Top Coat?

“Seche Vite’s formule dringt door de nagellak naar de basislaag en vormt een stevige laag over de nagelplaat voor een duurzamere afwerking. Geen geelverkleuring, Seche Vite creëert een zeer glanzende afwerking met blijvende resultaten. Seche Vite is uniek met zijn toepassing over natte nagellak. Seche Vite verspreidt zich makkelijk en maakt geen strepen in de onderliggende nagellak.”
 
 
Seche Vite top coat

 

Wat vind ik van Seche Vite Top Coat?

Ik moet eerst even een disclaimer geven: bij mij blijft geen enkele nagellak mooi zitten, zelfs niet de dure merken. Ik verwacht daarom al niet meer dat bepaalde top coats mijn nagellak aanzienlijk kunnen verlengen.

Toch was ik blij verrast na het testen van deze top coat van Seche Vite. Het geeft inderdaad een mooie glans aan mijn nagellak en het droogt ook snel, zoals het op de verpakking belooft. Ik heb deze top coat met verschillende nagellakjes geprobeerd. Mijn ervaring is dat als ik een goedkope nagellak gebruik, deze veel sneller chipt, ook met de Seche Vite top coat. Als ik mijn favoriete merk Essie gebruik, blijft alles veel langer mooi zitten. Het is dus niet zo dat dit product magisch werkt met zelfs de meeste goedkope nagellak die je kunt vinden. De kwaliteit van de nagellak en de top coat zorgen hand in hand voor het resultaat dat je kunt verwachten.

Ik merk nog steeds dat na twee á drie dagen de eerste chips komen, maar dat is voor mij al heel wat. En aangezien mijn nagels super dun en buigzaam zijn, barst bijna alle nagellak er sowieso sneller af dan bij iemand met sterke nagels.

Al met al ben ik erg tevreden en denk ik dat de Seche Vite Top Coat een nieuwe favoriet is! Want ookal blijft de nagellak bij mij minder lang mooi, die eerste twee dagen ziet het er echt top uit.

 
 

Seche Vite top coat

 

Voordelen
– Een prima prijs/kwaliteitsverhouding
– Geeft mooie glans aan manicure
– Kan over natte nagellak aangebracht worden
– Voorkomt chippen voor langere periode dan meeste top coats

Nadelen
– Alleen online verkrijgbaar

 
 

Wat is jouw favoriete topcoat?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Bertine (aboutfashion)

    Mijn favoriete topcoat, al jaren! ik heb zelfs de refill versie, een mega pot dus!

    7 oktober 2015 at 19:40
  • Geef een reactie