Follow:
Beauty, Reviews

Review: Sedona Lace kwasten

Aan het einde  van november postte ik al een berichtje over de korting bij Sedona Lace. Deze actie was in verband met Black Friday in Amerika.


Iedere klant kreeg 25% korting op zijn of haar bestelling plus een gratis EB13 blending brush.
Inmiddels heb ik mijn bestelling al een tijdje in huis en ik ben er super blij mee! 

Allereerst kreeg ik mijn bestelling al heel snel binnen. Door de Black Friday-drukte in Amerika dacht ik dat het wel even zou kunnen duren, maar ik had het pakketje al in huis binnen vijf dagen. Ook hoefde ik maar iets van $4,50 aan verzendkosten te betalen. Een ontzettend goede deal dus!

Goed, de kwasten zijn in huis. Maar welke heb ik eigenlijk?


Ik heb de:
– EB 11, synthetic flat brush
– EB 13,  synthetic blending brush
– EB 21, detailed shader brush

Even een close-up:
Van links naar rechts; flat brush, blending brush en de detailed shader.

De EB 11, synthetic flat brush

Voor mij is deze kwast ideaal om een kleur aan te brengen op je gehele ooglid. Bijvoorbeeld een basiskleur om een smokey eye te maken.  Het pakt veel kleur op en brengt het gemakkelijk aan door de platte kant. Het is een goede kwast voor het niet zo precieze werk.

De EB 13, synthetic blending brush:

Deze kwast is echt mijn nieuwe favoriet, op de Sigma F80 na. Ik had nog geen echte blending brush en deed het altijd met een platte kwast. Maar nu ben ik super blij dat ik de EB 13 heb. Je kunt heel mooi alles blenden zodat je geen harde lijnen meer hebt. En je kunt op deze manier ook heel mooi een smokey eye maken. Ideaal!

De EB 21, detailed shader

Deze kwast stond eigenlijk niet op mijn verlanglijstje. Aangezien de blending brush gratis bij de bestelling zat en ik nog een kwast nodig was om boven de $15 te komen voor de korting, koos ik voor deze. Het heeft heel korte haren en is wat breed. Ik gebruik deze om lijnen bij mijn wimpers te trekken. Op die manier kun je of je gehele oogpotlood weglaten, of kun je er met een shadow overheen om  het een extra kleurtje te geven.

Alle kwasten zijn echt super zacht en makkelijk in gebruik. Je kunt ze gewoon wassen (ik doe dit altijd met olijfolie en babyshampoo) en laten drogen. Dan zijn ze weer zo goed als nieuw!

Alle kwasten kosten $8,95. Kijk eens op de website van Sedona Lace voor hun geweldige producten. Als je haar volgt op Twitter of je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je kortingscodes. En het verzenden van kwasten is absoluut niet duur. Zoals ik al eerder zei heeft mijn verzending ongeveer $4,50 gekost.

Wat is jullie favoriete merk in make-up kwasten?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie