Follow:
Beauty, Reviews

REVIEW | Studio 35 SPF lotion van Walgreens

Studio 35 SPF lotionAfgelopen zomer was ik op vakantie in Amerika. Daar kocht ik deze dagcreme van Studio 35, maar ik heb het pas onlangs uit de kast gehaald om te proberen. In deze review lees je meer over dit product en wat ik er van vind. Hoewel het niet in Nederland verkrijgbaar is, kun je het wel via Amazon bestellen. Geen probleem dus als je dit product zelf ook wil proberen. Kijk je mee?

 

Merk: Studio 35 (Eigen merk van de Amerikaanse drogisterij Walgreens)
Naam: Oil Free Moisturizing Lotion
Verkrijgbaarheid: Online en in Amerika
Prijs: $8,-

Studio 35 SPF lotion

 

WAT BELOOFT HET?

“This oil-free moisturizing lotion provides hydration that lasts all day while effectively protecting skin from the sun’s harmful UVA/UVB rays. This lightweight formula leaves skin feeling softer and smoothers. Non-greasy lotion absorbs quickly.

  • Alcohol free
  • Hypoallergenic
  • Won’t clog pores”

 

Studio 35 SPF lotion

 
MIJN MENING

Ik kocht dit product op mijn laatste dag in New York en ik had er niet veel research naar gedaan. Het is een beetje een toevalstreffer geweest, want ik ben erg blij dat ik het heb gekocht. Het belangrijkste voor mij was de SPF. Ik gebruik dit dagelijks, ook wanneer het niet zomer is. Het moest dus een goede allrounder zijn.
Deze dagcrème smeert makkelijk uit en laat totaal geen witte waas achter. Dat is al een pluspunt! Daarnaast is het olievrij, wat goed kan zijn als je huid wat vetter is. Dat is bij mij vooral in de zomer, dus de combinatie van olievrij met SPF is ideaal. Een ander goed punt aan dit product is dat ik er geen extra onzuiverheden van krijg.
Iets anders wat niet eens zo zeer met deze specifieke crème te maken heeft, is de informatie op de verpakking. Waarom kunnen we dat in Nederland niet doen? Als eerste staat er heel groot op de voorkant dat dit de dupe is voor een product van Neutrogena. Als je vervolgens op de achterkant kijkt, zie je de ingrediënten. Je ziet welke ‘actieve ingrediënten’ zijn, zoals de zonnebrandcreme, maar ook wat ze doen. En zo is het heel makkelijk om dure en goedkopere producten te vergelijken. Ik ben fan!

 

Studio 35 SPF lotion

 

Voordelen
– Niet te duur voor de hoeveelheid creme
– Een goede SPF voor dagelijks gebruikt
– Wordt niet vet of plakkerig
– Makkelijk uit te smeren

Nadelen
– Heeft wel de typische zonnebrandgeur
– Niet in Nederlandse winkels verkrijgbaar, wel via Amazon
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Ik kende dit nog niet maar vind het best goed klinken!

    26 juni 2014 at 09:34
  • Geef een reactie