Follow:
Beauty, Reviews

REVIEW | The Body Shop Bouncy Sleeping Mask

The Body Shop Bouncy Sleeping MaskGezichtsmaskers zijn van die dingen die ik altijd wil testen, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe merken die ik nog niet ken. In de afgelopen maanden heb ik al veel goede dingen gehoord over het Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask van The Body Shop. Daarom besloot ik om eindelijk de knoop door de hakken en om dit unieke masker te kopen. In deze review lees je wat ik er van vind.
 
 
Merk: The Body Shop
Naam: Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask
Verkrijgbaarheid: In de winkels en webshop van The Body Shop
Prijs: €27 voor 90 ml
 
 
The Body Shop Bouncy Sleeping Mask

 

WAT BELOOFT HET BOUNCY SLEEPING MASK

“Het Bouncy Sleeping Mask is ontworpen om de huid tijdens de nacht te herstellen. Het masker verbetert de vernieuwing van de opperhuid zodat die er gladder uitziet en zachter aanvoelt. Geschikt voor elk type huid, vooral bij tekenen van huidveroudering. Ontwaak met een gladdere en veerkrachtigere huid!”
 
 
The Body Shop Bouncy Sleeping Mask

De ingrediënten
The Body Shop Bouncy Sleeping Mask

 

WAT VIND IK VAN HET BOUNCY SLEEPING MASK

Het eerste wat opvalt aan dit masker, is de unieke structuur. De term ‘bouncy’ in de naam komt echt niet zomaar uit de lucht vallen. Als je zachtjes met je vinger het product aanraakt, veert het gewoon weer terug. Heel bijzonder!
Nu ik dit masker een tijdje gebruik, kan ik je ook vertellen wat het voor je huid doet. En dat komt ook weer terug op de term ‘bouncy’. Ik breng het ‘s avonds aan en de volgende ochtend is mijn huid gehydrateerd, goed verzorgd en in uitstekende conditie. Fijne lijntjes lijken als het ware opgevuld en het geeft gewoon een algeheel goed verzorgde huid. Als mijn huid ‘s avonds nog wat geïrriteerd is (van andere producten), dan is dat ‘s ochtends weer helemaal verdwenen en heb ik een egale teint. En stiekem, als je heel zachtjes tegen je huid drukt. voelt het net als het masker.

 

Het bouncy-effect van het masker

The Body Shop Bouncy Sleeping Mask
 
Ik moet wel zeggen dat de prijs van dit product mij een beetje tegenhield. Voor een masker van The Body Shop vind ik €27 best een hoop geld, en dus heb ik op een goede actie gewacht voordat ik daadwerkelijk het Bouncy Sleeping Mask kocht. Ik heb namelijk nog nooit een geweldig masker gevonden en daarom dacht ik dat dit ook weer een okay product zou zijn, wat verder niet bijzonder is. Dan is het een hoop geld. Maar ik kan je zeggen dat ik het het geld meer dan waard vind. En je hebt ook maar een heel klein beetje per keer nodig, dus je kunt met een pot van 90 ml echt een hele tijd toe.

Het enige nadeel van het Bouncy Sleeping Mask vind ik de grote pot. Het vangt toch wat sneller bacteriën en het gemak in een tube/pomp is ook wat beter. Maar in de verpakking zit wel een spateltje, zodat je het product nog relatief hygiënisch uit de pot kunt scheppen.
 
 
The Body Shop Bouncy Sleeping Mask
 
 
Voordelen
– Je krijgt een heerlijk zachte en ‘bouncy’ huid
– Je huid wordt goed verzorgd en geeft een egale teint
– Trekt snel in
– Je bent maar heel weinig nodig per keer
– Regelmatig goede acties voor een lagere prijs
 
Nadelen
– Best prijzig voor een masker
– Een grote pot werkt niet zo hygiënisch

 
 

Wat is jouw favoriete masker voor je gezicht?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Dit lijkt me wel een lekker masker, ik betaal daar tegenwoordig gerust meer voor!

  19 november 2015 at 09:28
 • Reply Jeapiebel Choosebeautiful

  Wat fijn dat je de voordelen en nadelen op een rij zet voor
  ons. In verleden gebruik ik ook wel mask van Bodyshop, maar ik wissel graag.
  Hij is misschien prijzig, hiermee kun je wel echt lang vooruit. Dat was mijn
  ervaring.

  19 november 2015 at 10:52
 • Geef een reactie