Follow:
Beauty, Reviews, Vegan

Sukin Night Cream Moisture Restoring | review

Sukin night cream

Nu ik vegan ben, wil ik alleen nog verzorgingsproducten gebruiken die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Dus was het tijd om te zoeken naar een nieuwe dag- of nachtcreme die niet alleen veelzijdig is, maar ook veel fijne ingrediënten heeft. Die zoektocht duurde even en eindige toen ik de Sukin Night Cream Moisture Restoring kocht en sinds twee maanden gebruik. In deze review lees je wat ik van dit product vind en of het een goed alternatief is voor mijn geliefde dagcrème met manuka honing. Lees je mee?


 
Merk: Sukin
Naam: Night Cream Moisture Restoring
Verkrijgbaarheid: o.a. bij  Holland & Barrett (De Tuinen) en online
Prijs: €19,99 voor 120 ml
 
 
Sukin night cream 

Wat belooft Sukin Night Cream?

“Sukin Moisture Restoring Night Cream voedt de huid terwijl je slaapt. Met een mix van rozenbottel-, teunisbloem- en jojoba olie, ondersteunt door vitamine E, borage- en avocado olie is dit de perfecte nachtcrème voor een normale tot droge huid die wel wat extra hydratatie en verzorging kan gebruiken.”

Sukin Night Cream Moisture Restoring is geschikt voor de droge en gevoelige huid.

 
 
Sukin night cream 

Ingrediënten van Sukin Night Cream:

Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Rosa Canina Fruit Oil (Rose Hip), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Borago Officinalis Seed Oil (Borage), Equisetum Arvense Extract (Horsetail), Arctium Lappa Extract (Burdock), Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Vanillin, Vanilla Planifolia Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Extract, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene*, Linalool*. *Natural component of essential oils.

 
 
Sukin night cream 

Wat vind ik van Sukin Night Cream?

Sinds ik vegan ben geworden, let ik ook op de producten die ik op mijn huid smeer. Mijn geliefde dagcrème van Dr. Organic met manuka honing moest ik dus vervangen met een fijn vegan alternatief. Ik was op zoek naar een crème die ik zowel ‘s ochtends onder mijn makeup kon dragen als ‘s nachts. Het moet mijn huid voeden, maar mag zeker niet te vettig zijn. Dat is best nog lastig, helemaal als je een gevoelige huid hebt.

Toch kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben over de Sukin Night Cream, die ik nu al een maand of twee gebruik. Het is super zacht voor de huid, wat waarschijnlijk komt doordat het bomvol zit met fijne ingrediënten. Dit kun je gerust op je huid smeren, ook als je gevoelig bent voor de meer agressieve ingrediënten die in crèmes van de drogist zitten. Mijn huid voelt na het aanbrengen dan ook totaal niet trekkerig aan en voor mijn gevoel wordt er echt extra vocht ingebracht. De crème smeert ook lekker op de huid en wordt snel opgenomen. Ik heb dus een heerlijke vegan gezichtscreme gevonden waar ik helemaal blij van word.

De geur van Sukin Night Cream is licht zoetig en aangenaam. Het is fijn om te weten dat geen gebruik is gemaakt van synthetische geurstoffen. Die stoffen kunnen een allergische reactie uitlokken. In het verleden heb ik ook andere crèmes van Sukin gebruikt maar voor mijn gevoel is dit de gezichtscrème die mijn huid het meeste voedt. Hij is dan ook iets duurder dan de andere producten, maar voor de hoogwaardige ingrediënten vind ik het nog steeds een zeer betaalbaar product. Er zijn ook regelmatig acties bij Holland & Barrett dus dan kun je ‘m goedkoper kopen.

 
 
Sukin night cream 
Voordelen
– Veelzijdige crème voor zowel dag als nacht
– Smeert goed en trekt snel in
– Glazen verpakking om overtollig plastic te voorkomen
– Heel veel fijne en voedende ingrediënten
– Makkelijk verkrijgbaar in winkels en webwinkels
 
Nadelen
– Niet de meest goedkope nachtcrème (maar er zijn regelmatig acties)
– Door de glazen pot moet je een spatel gebruiken i.v.m. hygiëne
 
 

Wat is jouw favoriete vegan dag- of nachtcrème?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie