Follow:
Beauty, Reviews

Review | w7 Prime Magic Eye Primer

W7 eye primer

Wanneer je je best doet om je oogschaduw netjes aan te brengen, wil je het liefst dat het ook de hele dag mooi blijft zitten. Daarvoor kun je het beste een oogschaduwprimer gebruiken, maar er zijn tegenwoordig veel merken om uit te kiezen. Ik testte de Prime Magic Eye Primer van w7 en deel met jullie mijn ervaringen.
 

Merk: 
w7
Naam: Prime Magic Eye Primer
Verkrijgbaarheid: Bij filialen van Big Bazar
Prijs: € 1,25 per tube

 

W7 eye primer

W7 eye primer

 
 

MIJN MENING:

Toen ik deze primer zag liggen bij Big Bazar, werd ik natuurlijk direct enthousiast. Het merk w7 ken ik alleen van de oogschaduwpaletten, en ik ben erg blij met de mijne. Zou ik dan nu ook nog eens een goede en goedkope oogschaduwprimer hebben gevonden?
Om dit product te testen heb ik oogschaduw uit het Urban Decay Naked I palette gebruikt. Hiervoor heb ik specifiek gekozen, zodat de werking van de primer in ieder geval niet afhangt van een goedkope oogschaduw van bijvoorbeeld Catrice of Essence. De oogschaduw van Urban Decay blijft altijd erg goed zitten, dus dit was de perfecte test.

Helaas kan ik je vertellen dat de oogschaduw al na twee uur behoorlijk begon te creasen. Dit betekent dat de oogschaduw gaat samenklonteren halverwege je ooglid, precies in de vouw van je huid. En dat was natuurlijk precies wat deze Prime Magic Eye Primer moest voorkomen! Het werkt (bij mij) dus zelfs tegenovergesteld. Natuurlijk is dit erg jammer, want voor iets meer dan een euro had je anders een leuke budget-primer gehad. Natuurlijk kun je zo’n product niet helemaal vergelijken met duurdere varianten, zoals de Primer Potion van Urban Decay die ik zelf gebruik. Maar je mag op zijn minst verwachten dat het in ieder geval tot op zekere hoogte zijn werk doet.

Voor de volledigheid van deze review zal ik nog wel even benoemen wat ik wél goed vind aan dit product. Dat is bijvoorbeeld de sponsapplicator, waardoor je het product makkelijk op je oogleden aanbrengt. Ook over de kleur ben ik wel te spreken. De primer heeft een lichtroze kleur met een heel klein beetje glans erin. Op de huid zie je die glans niet zozeer terug, maar het blend wel mooi met de huid. Toch denk ik dat deze roze kleur alleen geschikt is voor de lichtere huid want op een donkere huid zal het niet goed blenden en juist heel wit lijken.

 
 

W7 eye primer

 

Voordelen
– Heel voordelig
– Makkelijk verkrijgbaar bij Big Bazar
– Sponsapplicator is makkelijk in gebruik

 

Nadelen
– Versnelt bij mij juist het proces van vlekkende oogschaduw
– De lichte kleur is minder geschikt voor vrouwen met een donkere huid

 
 

Q: Wat is jouw favoriete primer om te gebruiken?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Marjoleinee

  Ik had deze ook en heb hem toevallig gisteren weggegooid, hij werkte ook voor geen ene meter bij mij.

  11 januari 2015 at 13:18
 • Reply Manon

  Ik heb deze ook gehad, maar gelijk weggegooid want het werkte gewoon niet

  11 januari 2015 at 17:50
 • Geef een reactie