Follow:
Beauty, Reizen, Travel

REVIEW | Wimpertool van Ebay

Wimpertool van EbayEen heeeeele tijd geleden zag je op Instagram deze wimpertool voorbij komen. Toen beloofde ik al een review, maar dit product bleef maar op de plank liggen. Vandaar dat ik het de laatste tijd maar eens tevoorschijn heb getoverd om het te kunnen testen. Was dit koopje van Ebay de moeite waard?

Ik kwam op het idee om deze tool te kopen door een video die ik op Youtube keek. Iemand gebruikte een kammetje om wimpers te kammen na het aanbrengen van mascara. En voor de mega goedkope prijs van slechts €1,- kon ik mijzelf niet inhouden. Ik bestelde deze tool via deze verkoper.

Wimpertool van Ebay

Dit is de tool uit de verpakking. Een raar plastic ding waar je echt even mee moet oefenen. De eerste keren dat ik het gebruikte stak ik er óf bijna mee in mijn oog, of ging de mascara vervolgens alle kanten op. Maar laat je niet ontmoedigen want eigenlijk is het wel heel erg handig. Ik ben namelijk iemand die vaak knoeit tijdens het aanbrengen van mascara. Niet heel erg als je geen oogschaduw op hebt, wel als je net twintig minuten hebt gewerkt aan een mooie ooglook.

 

Wimpertool van Ebay
Ja, deze verpakking is lastig te lezen, maar gelukkig heb je plaatjes. Zo weet je toch een beetje hoe je dit rare ding moet gebruiken. Aan de ene kant heb je twee kammetjes, die zijn vrij voorspelbaar. Hiermee kam je je wimpers, bijvoorbeeld tussen twee lagen mascara. Zo voorkom je klontjes.
De andere kant leg je over je oog, waardoor het plastic achter je wimpers komt te liggen. Hierdoor kun je je mascara aanbrengen zonder te knoeien op je ooglid. Ik moet zeggen dat dit niet het meest comfortabele is, maar hey: knoeien is ook niet leuk.

Het vergt dus wel wat oefening, maar ik denk dat dit een heel handige tool kan zijn voor de wat onhandige make-upliefhebber. Helemaal omdat je het zo goedkoop op Ebay kunt kopen, is het zeker de moeite waard om te proberen. Voor slechts één euro ben jij misschien wel geholpen door geen mascaravlekken meer op je prachtige ooglook te knoeien.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle

  Oke, dit ding MOET ik hebben!

  14 juli 2014 at 09:01
 • Reply Manon

  Klinkt goed, maar ik weet niet of ik wel zo handig ben met dit soort dingen

  14 juli 2014 at 13:15
 • Geef een reactie